... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Skypco
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Re: BMW poradna - Dovoz a Kupa ojazdeneho vozidla...

Štvrtok, 11. Novembra 2010, 22:58

ODB napísal:
Cav Skypco

co povies na toto ? http://bmw-rad-3.autobazar.eu/323i--lpg-id1734857.html

vyzera to dobre ci nie ? :lol:

...podla foto vyzera ze treba urobit len spodok LZ dveri..., ak ti nechyba klima tak celkom v poho...

kubes05
Auto: e39 528i A lpg
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 11. Novembra 2010, 23:18

a co ten pocet km sedi to relativne na to auto ? a co cena ? je primerana ? ci by mohol ist este nizzsie ?
___
e39 523iA ex
Mercedes 190 D ex
e36 316i ex
Mercedes C200 kompresor ex

Skypco
Autor témy

Piatok, 12. Novembra 2010, 00:00

...za tu cenu by si mohol mat toto vid. foto nizsie alebo link:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=cz&id=137972067&pageNumber=1&tabNumber=1..., len si musis k tomu priratat naklady spojene s dovozom..., zober si hlavne so sebou niekoho kto vie ako ma vyzerat pevna kara..., a tato aj ta tvoja veru tak vyzera...,
e36_mpaket.JPG
e36_mpaket.JPG (31.55 KiB) 1038 zobrazení

e36_mpaket_2.JPG
e36_mpaket_2.JPG (31.85 KiB) 1038 zobrazení

Gorgi

Piatok, 12. Novembra 2010, 10:10

Cau Skypco, neviem ci si dostal moj mail, ale dam to aj sem, co na nu hovoris ?
Co je ta ftka z predu, dole pod naraznikom v strede a na bokoch maju byt tie (plastove) vycnelky ?

http://auta.yauto.cz/bmw-rada-5-528i-896280.html

a este pridam hned aj tuto :

http://auta.yauto.cz/bmw-rada-5-528i-24v-841808.html

Dakujem :bmwball:

TonyAS
Auto: BMW E39 540iM 6-kv
Kraj: Prešovský

Piatok, 12. Novembra 2010, 14:05

Skypco napísal:
Cau..., takze k tej 530-ke asi tolko ze predok bol bud D+M alebo pouzil moju zazracnu 3M metodu na vylestenie plastov:)..., myslim tym predne kryty svetlometov..., interier zodpoveda km...

540-ka je vo velmi peknej vybave..., ma sice vymenene rohozky..., ktore by mali min. 200tis. vydrzat, ale povedzme:)..., skus zistit kolky je tam teraz maj. pise ze kupene v CZ tak by to nemal byt problem...

Ahoj tak z tej 540i uz mam aj vypis vybavy a je to pekne delo, az na to ze by som chcel vymenit Bord PC za velky. Potom budiky to ma neviem ci high lebo je ten display deleny ? Pravdepodobne to ma MKIII navigaciu podla rocniku. Co sa majitela tyka je tam 2 hy majitel a z predajcom toho autobazaru co som rozpraval tak vravel ze je to auto jeho mazlicek takze sa o to staral no to by som videl az ked by som to dal na zdvihak.

Nejak sa neviem rozhodnut medzi tymto 530i ktora je na Sk uz prihlasena ale ma vady uz aj na foto to vidno aj som ti pisal PM ake + este neviem ake a je este o dost drahsia alebo 540i ktore mal lepsiu vybavu a neviem v akom stave je neviezol som sa ale vyzera lepsie ako ta 530i je lacnejsia ale chcem tam vymenit Display, asi aj svetla by som chcel tie novsie a to sa dostanem na rovnaku hodnotu aj viac aku ma ta 530i-ka.

Skus mi v tomto nejk pomoct. Spotreba ma sice viac laka k 530 ale ak je lepsia kupa 540 tak zoberiem to tie 2-3 litre navyse ma nezabiju.

Dakujem.
BMW 540iM 6-kvalt
-----------------------------------------------------------------------------

FREUDE am FAHREN ist ein BMW zu FAHREN und dazu noch ein 8-zilinder.

ODB
Kraj: Žilinský

Piatok, 12. Novembra 2010, 15:21

Skypco napísal:
...podla foto vyzera ze treba urobit len spodok LZ dveri..., ak ti nechyba klima tak celkom v poho...

](*,) a ja som myslel ze to je manualna klima

Skypco
Autor témy

Nedeľa, 14. Novembra 2010, 11:59

Gorgi napísal:
Cau Skypco, neviem ci si dostal moj mail, ale dam to aj sem, co na nu hovoris ?
Co je ta ftka z predu, dole pod naraznikom v strede a na bokoch maju byt tie (plastove) vycnelky ?

http://auta.yauto.cz/bmw-rada-5-528i-896280.html

a este pridam hned aj tuto :

http://auta.yauto.cz/bmw-rada-5-528i-24v-841808.html

Dakujem :bmwball:

...ty si mal tusim nieco vybrate na ceskom fore..., prepac teraz som to pozrel a naozaj ho mam v prijatej poste..., je toho teraz nejako moc..., ak by som ti mal zhodnotit tieto dva tak by vyhral ten prvy..., z toho druheho mam zly pocit..., a to uz vsetci co ma poznaju vedia co to znamena...

...horsie je ze v tom maile si dal aj link a uz som neni presvedceny az tak ani o tom prvom..., jedine kedze robil GO tak by to mal dat aj otlakovat..., takze min. to by som si pozrel..., tie plastove vycnelky na bokoch su ok je to sucast PVC podkolia, ale ten v strede je s velkou pravdepodobnostou zle uchyteny kryci plast pod motor..., predna cast ma ist nad spodnu hranu naraznika a nie pod:)..., inak si myslim ze by si sa mohol vratit k povodnej uvahe najst nieco na mobile.de...

Skypco
Autor témy

Nedeľa, 14. Novembra 2010, 12:59

TonyAS napísal:

Ahoj tak z tej 540i uz mam aj vypis vybavy a je to pekne delo, az na to ze by som chcel vymenit Bord PC za velky. Potom budiky to ma neviem ci high lebo je ten display deleny ? Pravdepodobne to ma MKIII navigaciu podla rocniku. Co sa majitela tyka je tam 2 hy majitel a z predajcom toho autobazaru co som rozpraval tak vravel ze je to auto jeho mazlicek takze sa o to staral no to by som videl az ked by som to dal na zdvihak.

Nejak sa neviem rozhodnut medzi tymto 530i ktora je na Sk uz prihlasena ale ma vady uz aj na foto to vidno aj som ti pisal PM ake + este neviem ake a je este o dost drahsia alebo 540i ktore mal lepsiu vybavu a neviem v akom stave je neviezol som sa ale vyzera lepsie ako ta 530i je lacnejsia ale chcem tam vymenit Display, asi aj svetla by som chcel tie novsie a to sa dostanem na rovnaku hodnotu aj viac aku ma ta 530i-ka.

Skus mi v tomto nejk pomoct. Spotreba ma sice viac laka k 530 ale ak je lepsia kupa 540 tak zoberiem to tie 2-3 litre navyse ma nezabiju.

Dakujem.

Myslim ze s tuknutou kapotou by si nechcel jazdit..., to bol iba priklad toho na co si pozabudol pri tej 530ke..., takze bud najdi inu alebo ber mazlicka, len vdaka detailnej foto el. ma pred vymenou zadnych kotucov..., a tu sme skoncili treba to fyzicky omakat:)...

Gorgi

Pondelok, 15. Novembra 2010, 00:12

Skypco napísal:
...ty si mal tusim nieco vybrate na ceskom fore..., prepac teraz som to pozrel a naozaj ho mam v prijatej poste..., je toho teraz nejako moc..., ak by som ti mal zhodnotit tieto dva tak by vyhral ten prvy..., z toho druheho mam zly pocit..., a to uz vsetci co ma poznaju vedia co to znamena...

...horsie je ze v tom maile si dal aj link a uz som neni presvedceny az tak ani o tom prvom..., jedine kedze robil GO tak by to mal dat aj otlakovat..., takze min. to by som si pozrel..., tie plastove vycnelky na bokoch su ok je to sucast PVC podkolia, ale ten v strede je s velkou pravdepodobnostou zle uchyteny kryci plast pod motor..., predna cast ma ist nad spodnu hranu naraznika a nie pod:)..., inak si myslim ze by si sa mohol vratit k povodnej uvahe najst nieco na mobile.de...

Dakujem za radu Skypco, a myslim ze dovoz z DE bude asi najrozumnejsi.Ak by som nasiel nieco mne sa pozdavajuce, urcite sa este obratim na teba ;) a este raz diik :bmwball:

Dirk
Kraj: Košický

Pondelok, 15. Novembra 2010, 13:50

Takze to dam teda sem. Pred casom sa v Autocobra v Humpolci predalo krasne cervene E39 530i. Asi si ho z fotiek budu viaceri paamtat. Fotky mam doma v pocitaci, mozem ich skusit sem vecer pridat. Skypco, vedel by si, hoci takto uz neaktualne, povedat, ci to bol fakt cukrik? Velmi by som to auto chcel, keby bolo znovu niekedy na predaj. Aj ked, samozrejme, uz nemusi byt v stave ako bolo pri predaji. Dakujem.

Gorgi

Utorok, 16. Novembra 2010, 14:55

No tak som tu zas s novym objavom.
Co povies na tuto 5ku ? Je to kusok za CR a vyzera celkom slusne a myslim ze uz ma aj double Vanos (M52TUB28).
No neviem ohladom ceny vysoka?akurat? neviem ...pls skus sa mi na nu kuknut, moc dakujem =D>

link : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... abNumber=1

Az teraz som si vsimol ten spolujazdcov kobercek :lol: #-o , bude to velky problem ?

Skypco
Autor témy

Štvrtok, 18. Novembra 2010, 19:49

...je to problem..., ak sa jedna o dovoz treba sa takym zalezitostiam kriciacim uz na foto radsej vyhnut..., alebo si to nechat ako zalohu..., na tu sedmu ti odpoviem cez PM...

speq
Auto: F01 730d M-Packet

Pondelok, 22. Novembra 2010, 00:18

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=cz&id=138627520&pageNumber=1&tabNumber=1

Skypco ako vidis toto ? moc lacne ? nie je to pre mna len kamarat sa ma pytal ze toto si vybral..

Skypco
Autor témy

Pondelok, 22. Novembra 2010, 18:07

speq napísal:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=cz&id=138627520&pageNumber=1&tabNumber=1

Skypco ako vidis toto ? moc lacne ? nie je to pre mna len kamarat sa ma pytal ze toto si vybral..

...tak ten je naozaj na export pripraveny:)..., nechcel by som tam robit prehliadku po dovoze..., je to bohuzial dost vytahana kara na talianskych papieroch..., jedina rada na dobru E46ku v tomto pripade je ze si treba trochu priplatit (2tis.€ by tam hned aj tak natlacil a este stale by to nebolo auto) alebo radsej nech zoberie v tej cene peknu E36ku..., jedna je inak aj na predchadzajucej strane...

speq
Auto: F01 730d M-Packet

Pondelok, 22. Novembra 2010, 19:24

viem že chce E46ku najlepšie , ak by si vedel o nejakej dobrej aj keby trebalo doplatit tak by som bol rad keby si ju sem hodil :) ja sa do tychto starsich moc nevyznam tak radsej by som to nechal na teba :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných