... všetko o BMW ...
Cabuko137 napísal:Vedel by to spravit niekto aj v BA a blizkom okoli? dik
tonko napísal:ahoj LuCKy.chcem sa ta opytat,ze ci sa ti daju este nakodovat tie dialkove svetla...mozno by som mal zaujem...ak sa ti to este da, tak mi prosim ta posli na teba nejaky kontakt, a ja by som sa ti ozval...neni problem prist za tebou,som s PB.vopred dakujem...
LuCKy napísal:Ahoj.
Viem to nastaviť aj na pred liftovej e39 (xenon aj nexenon svetlá). Funguje to tak, že svietia už po zapnutí kľúčika do poslednej polohy (pred štartom). S vypínačom na svetlá nemusíš ani len pohnúť, necháš ho proste vypnutý, svetlá svietia. Vypneš kľúčik, svetlá zhasnú.
Pre denné svietenie sa štandardne používa diaľkové svetlo ale dokážem nastaviť aby sa používalo aj stretávacie, len v prípade xenonu to neodporúčam (xenon by štartoval 1x pred štartom motora a 1x po štarte motora, čo nie je moc dobré pre beterku ale hlavne pre xenon výbojku).
Pred liftom sa intenzita svietenia nedá bežne nastaviť, je pevne daná na cca.19% intenzity svetla. Píšem bežne, pretože som prišiel na spôsob ako to nastaviť až na 50%, čo je maximum.Nastavoval som to už na viacerých e39 a funguje to bez problémov. Najsôr som to odskúšal samozrejme na mojej e39, tj môj "pokusný králik".
Na liftoch sa to bežne dá nastaviť na rôzne intenzity.
PS: akurát, že nie som z východu
LuCKy