... všetko o BMW ...
Mi_t_is napísal:ale cez stk bez uplatku s tymi xenonami neprejdeš.. cez zelenych hej ale tam nie
gasp0 napísal:aj kamarat z trnavy predava 525 tds r.v. 1992, http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=1752556 ,kupil ho minuly rok a investoval donho vela penazi,auto ma nove napravy FEBI bilstein,komplet ramena spodne a horne,vonkajsie a vnutorne capy riadenia,tesnenie pod vanou,pretesnene sanie,novy klimovy a klinovy remen,zotrvacnik z e36 tds ktore malo 135 000 km,novu flexibilku vyfuku,vymene vsetky naplne okrem oleja v diferaku,ma tam samosvor,novu vodnu pumpu,nove folie,baterku so zarukov este jeden rok,a nove lozisko so silentblokom na kardane....ma sice nejake kozmeticke vady ale urcite by sa s nim dalo dohodnut aj na cene,a je vo velmi dobrom technickom stave
El_Scorpio napísal:No ja by som to auto nechcel (to 1.), tie xenóny sa po správnosti nezapisujú ale dá sa to vybaviť keď sú známosti. Ale normálne to tam nemá byť. Samozrejme, že sa s tým dá kľudne žiť, stačí sa pozrieť čo všetko jazdí s xenónami. E34 homologizáciu na xenóny nikdy nemala, možno okrem M5. Aj to si nie som istý. Problém však nie je ten, že či ťa bude trtkať PZ, ale že my čo ti pôjdeme oproti budeme <> vidieť!! Uvedomelý vodič nemyslí len na seba, ale takých u nás málo.
Takisto by sa mi nepáčil ten znížený podvozok, na naše cesty to nie je štastná voľba. Celkovo by som auto po mladom chalanovi asi nechcel, všetci sú rovnakí (česť výnimkám ale to je MOŽNO 1 z 10). 1. vec je AE, druhá xenóny, ďalšia zníženie, polepy a potom možno nejaké veci čo tam naozaj treba... Som zvedavý či ten diesel nenaháňal, niekto tu spomínal že mu známy nosí z Nemecka autá a chcel tiež TDS ale odhovoril ho, lebo ani nemci to nejak nešetria. Záleží samozrejme kus od kusu. Každopádne to sú moje názory a priority, ak sa to tebe páči tak si to choď pozrieť a daj potom vedieť ako si obstál.
PS: len mi stále nejde do hlavy prečo tak strašne chceš len a len diesel
El_Scorpio napísal:Nie, ale takí ľudia čo im záleži len aby mali auto "štýlové" a nie funkčné, tak od takých by som ja auto nechcel. A na to sú rôzne indície. Auto je dosť velké investícia aj keď ide o ojazdené a preto treba vyberať s rozvahou. A v pohode, že nešetria benzíňaky, ale benzín vydrží niekoľkokrát surovejšie zachádzanie ako diesel. Nie je taký náchylný na studené vytáčanie a celkovo nemá ani toľko súčiastok. Je živší, tichší a celkovo príjemnejší. Možno keby vyskúšaš tak zmeníš názor. A tým padom by sa ti otvorením možnosti pre 520i alebo 525i otvorili nové možnosti a viac potencionálnych kúskov. Ono E34 TDS z posledných rokov výroby za 2000 €... Tam sa nedá čakať bezproblémový stav a všetci vieme aké sú TDS náchylné na zaobchádzanie. Keď sa o to človek stará, spraví medvediu službu, ale akonáhle do dostane ro rúk blbec, tí po ňom sa už nedoplatia.
Macko napísal:
balko napísal:Tak auto nevyzera zle,ale podla toho čo napisal čo všetko na nom porobil ak nezavadza. prečo ho potom predava,alebo ho chce vymenit za 2-2,5?to vyzera tak asi,že toho auta má už plne zuby a chce sa ho zbaviť kym nepusti ešte turbo,hlava.No tažko povedať.Najlepšie isť pozrieť a povoziť sa uvidiš,lebo nie všetko drahe je dobre ale aj niečo lacne ťa može osloviť a prekvapiť.Kluďne može byť v lepšom stave ako nejaky drahy polepenec.Tak ti držim palce pri vybere