... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

laurazv
Autor témy
Auto: BMW 525 E39
Kraj: Banskobystrický

TELEFON V E39

Utorok, 7. Septembra 2010, 16:32

Zdravim všetkých, kdo by mi vedel poradit ohladom telefonu, ktory mam zabudovany v mojom aute. Nedavno som kupila BMW E39 priamo z Nemecka a je tam zabudovany telefon.
Je mozne tento telefon spojazdnit aj na Slovensku alebo ho mam rovno hodit do kosa?

Užívateľov profilový obrázok
lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Re: TELEFON V E39

Streda, 8. Septembra 2010, 14:23

A o aky telefon sa jedna? mobilny pri radiu alebo pevny v laktovej opierke? Kazdopadne by som nevyhadzoval ani jeden, urcite to lepsie vyzera s nim ako bez neho. Mal by fungovat tak ci tak, staci vlozit SIM kartu.

Ale napr. mam tiez telefon v aute, mobilny, a vobec ho nevyuzivam lebo nemam dôvod. To by som musel v aute travit viac casu ako mimo neho aby sa mi oplatilo v nom zivyt este jednu SIM kartu.

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Streda, 8. Septembra 2010, 15:53

lionlion napísal:
A o aky telefon sa jedna? mobilny pri radiu alebo pevny v laktovej opierke? Kazdopadne by som nevyhadzoval ani jeden, urcite to lepsie vyzera s nim ako bez neho. Mal by fungovat tak ci tak, staci vlozit SIM kartu.

Ale napr. mam tiez telefon v aute, mobilny, a vobec ho nevyuzivam lebo nemam dôvod. To by som musel v aute travit viac casu ako mimo neho aby sa mi oplatilo v nom zivyt este jednu SIM kartu.

Treba si vybaviť duo SIM kartu(2xsim 1 číslo)jedna faktura.To je potom super.
Super neni to že druhá SIM v Orange cca 70eur.

laurazv
Autor témy
Auto: BMW 525 E39

Piatok, 10. Septembra 2010, 14:18

matyson napísal:
Treba si vybaviť duo SIM kartu(2xsim 1 číslo)jedna faktura.To je potom super.
Super neni to že druhá SIM v Orange cca 70eur.

Je v laktovej opierke, ale da sa odtial odnimat. A kde sa dava ta sim karta? Nenasla som tam ziadny priestor na sim kartu :((

ONdr3j
Auto: 528iA

Piatok, 10. Septembra 2010, 22:35

priestor na sim kartu je pod tym telefonom alebo v zadu v kufri na lavo (zvykne tam byt aj cd prehravac, navi), ja mam tiez v laktovej a ide simka mi ide pod ten telefon ale pozor, musi tam ist cela ta karticka nie len ta mala sim karta
a mam O2 fer kartu, cize ked neprevolam nic tak ziadna faktura :smile:
EX E39 528iA, r.v.99

vyborny servis na BMW, konkretne Bayern Partner, neresnicka 12, zvolen (areal peugeot alebo co to je za znacku), web

partizan
Auto: E39 530dymivych
Kraj: Košický

Streda, 15. Septembra 2010, 10:56

Ja som telefon riesil asi takto, kedze za dual sim sa mi 70e nechcelo vyhadzovat:
Zobral som simku z orange s 0e pausalom (pokial sa z toho nevola).
A na telefone som si nastavil ze po 15 sekundach neodpovedania z normalneho mobilu presmeruje na cislo do auta.
Cele toto riesenie ma vyslo za cenu aktivacie tej sim karty...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných