... všetko o BMW ...
kouBaMW napísal:nedelej mi zle
Ňukiy napísal:Rado prekrásne autíčko, už len tie 18" kúp a bude bez chybičky. Teda mne v predu nesedia tie čierne mriežky, ale to je asi vec vkusu, ja som za original chróm.
Btw tie kolieska boli Paliho? krááása ja som po takých pokukoval :)
borkos napísal:Rado, jak si nahodil tie 18ky tak si totalne odpisal 17ky m paketove....ty brdo fasa to vyzera
ka5ko napísal:prosim ta jake oznacenie maju tie 18tky?
misomm33 napísal:waw no normalne pekne kola si tam mal,tie su tusim krajsie od mojich.nie
spawner napísal:pekne auto , krasne 18ky ale ten M znak zo zadu daj dole prosim ta lebo je to![]()
,,,,,,,, inac
![]()
Swandes 320D napísal:
Cau herec.
Dakuvalatie 18" mam vyhliadnute no tento rok to uz asi neporiesim.Inak ano mal som ich od Paliho nakolko farbil presce na red tak som mu ich znarodnil na skusku
![]()
Ten grill som tam dal BLACK nakolko mne to tam pasuje + nemam na aute nic v chrome tak mi to tam nesedelo.
Niekedy dame stretko,poobvolavam blaznov a pokecame
Ňukiy napísal:
Jo neni problém, už sa teším, poobidvujeme mašinky, zasvetíte ma do tajomstiev BMW :)
Ja som chcel tie 18 tiež kúpiť no nejako nevydali financie, a potom som ich videl u Paliho, krásne sú... teraz som sa zase obzeral po týchto kúskoch
predaj-disky-bmw/18-225-40-disky-plus-pneu-t33045.html za 700€ + cesta do KE ale sú to repliky tak sa mi to zdá velmi veľa.
Ja chcem ešte tento rok poriešiť chip tuning a nejake drobnosti ako su angel eyes...