Ahojte. Chcem sa spýtať, či už niekto dával do auta Váhu vzduchu STARLINE. A ako si s ňou spokojný. Oproti BOSCH sú asi tretinové ceny. Moje auto má asi pätinovú cenu nového tak by bodlo niečo ušetriť.
Váhu vzduchu nie, ale dávali sme vodnú pumpu Starline. Plastové lopatky ulomené, začala šťať vodu. Ako keby bola z blata. Výsledok opakovaná demontáž a montáž. Jedna z tých vecí na ktorých sa nešetrí. Ale určite záleží aj od kusu čo dostaneš, od toho ako máš rád svoje auto a aj od peňaženky. Inak celkovo o Starline sa moc dobré reči nehovoria
Kamoš skúšal ušetriť,Opel omega ložisko kolesa 1 lacné pošli po cca 30 dňoch.2 o ničo draksie tak isto pošlo.3 drahé má už cca rok!!! Tie dve sa reklamovali čiže neni strata,ale robata a čas.
Ja som raz tak chcel ušetriť na svojej starej S-120tke kúpil som ukrajinskú poloos za 550 ešte v sk a ta mi vydržala necelých 200 m čo ta stará skončila svoju púť po necelých 70000 tisícoch km a tak som musel kúpiť novu českú za 600 sk no a tak som ušetril padika toť vše o šetrení ORIGO je vždy ORIGO no len tie evri
nejaky link na objednanie vahy vzduchu do e34 dakujem ako tu citam tie starline musia byt fakt dobre vahy ked tak o nich pisete ale ved nie kazdy musi natrafit na chujovu nie? oplati sa mi ju objednat?alebo bosch? aky je tam cenovy rozdiel?
Chlapy odporúčam vyskúšať váhu vzduchu Pierburg. Mám 530D ,r.v.10/2000 po facelifte a nedám naňu dopustit autíčko behá nanej jak hodinky žiadne problémy. Poradil my to chalan čo čipuje autá s Nitry Norbert Fuzek majiteľ firmy maxtdi.
vaha vzduchu bmw e34 535i original fungel nova od znacky bosch nieco okolo 600e aha, a co ta starline alebo nejaka ina skuste mi helpnut chalani urcite nedam za posranu vahu 600e.radsej kupim nejaku inu a za normalnejsiu cenu ved na tom linku su dpce na e39 co je novsi model vahy po 80 e a na e34 stoji - kurva ,,,,,,,,,