... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

peterkozns
Autor témy

hladam mechanika

Pondelok, 15. Marca 2010, 12:14

Ahojte hladam nejakeho mechanika,ktory ma original diagnostiku na BMW z okolia TO,NR,PE ak niekoho poznate dajte prosim vas vediet,dakujem

borkos
Auto: bmw 330d
Kraj: Nitriansky

Re: hladam mechanika

Pondelok, 15. Marca 2010, 12:53

co potrebujes diagnostikovat, mozno ti pomozeme...

peterkozns
Autor témy

Pondelok, 15. Marca 2010, 13:42

borkos napísal:
co potrebujes diagnostikovat, mozno ti pomozeme...

problem je velmi zlozity,bolo mi odporucene to hodit na original diagnostiku,lebo mi na jednej ukazalo "neznamu chybu" na druhej tiez neznamu ale vyhodilo aj kod podla ktoreho to vyzera na cidlo teploty nasavaneho vzduchu,to je taka univerzalna diagnostika,ale pokusim sa teda popisat problem

jedna sa o e46 1,8i,auto mi pri jazde znicoho nic zhaslo,potom neslo nastartovat,trebalo vymenit lambda sondy,halov snimac,zapalovaci modul,vahu vzduchu,auto ako tak startuje,s tazkostami,musim pridat plyn aby nastartovalo,auto nema vobec tah,live data ukazali nezmyselne hodnoty pri teplote nasavaneho vzduchu od -12 po +130 stupnov teplota okolia cca -2 stupne,to cidlo by sa malo nachadzat vo "vahe vzduchu" ludovo povedane,ako keby ju vobec nebralo do uvahy lebo po jej odpojeni sa cisla nezmenili,ten problem pretrvava uz dlho a moj doterajsi mechanik si stym nevie dat rady,tak chcem vyskusat niekoho ineho,najlepsi je osobny kontakt,lebo spravne popisat problem nie je jednoduche a dost ludi moze byt zmetenych s toho co som napisal.

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 15. Marca 2010, 13:56

nechcem ti brat nadeje ale myslim ze nesi sam co ma s taky problem, bol u mna uzivatel bjs s podobnymi prizrakmi ako popisujes ty, skus sa ozvat jemu, mozno bude viac napomocny, ja si nepametam co vsetko som mu vtedy napisal.

inac kebyze si napisal co za diagnostiky si mal, podla vsetkeho to bol asi len carsoft a bmwscanner, inac ked si menil vahu vzduchu ako je mozne ze ju nezere?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

peterkozns
Autor témy

Pondelok, 15. Marca 2010, 14:10

jararak napísal:
nechcem ti brat nadeje ale myslim ze nesi sam co ma s taky problem, bol u mna uzivatel bjs s podobnymi prizrakmi ako popisujes ty, skus sa ozvat jemu, mozno bude viac napomocny, ja si nepametam co vsetko som mu vtedy napisal.

inac kebyze si napisal co za diagnostiky si mal, podla vsetkeho to bol asi len carsoft a bmwscanner, inac ked si menil vahu vzduchu ako je mozne ze ju nezere?

cital som uz o viacerych co maju podobne problemy,teraz si spominam ze to bola diagnostika "texa" alebo take nieco,...jeden mi pisal ze pri niektorych autach treba zresetovat RJ ze neakceptuje novu vahu,sa mi zda ze auto je v nudzovom rezime

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 223 neregistrovaných