... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
BMino napísal:je to original, HID sada alebo...?
TT-SIMIK napísal:No ten tenký konektor s tromi kablami bol na bixenon(aktivovanie clonky) a čo sa týka toho xenonu,tak skus prehodit tie spodné jednotky pod svetlom, jednu za druhu a ak ti to aj tak nepojde,tak je zlá ta kocka vo vnutri svetla nazyva sa to zundengrat.....už sme to tu riešili,mne to tiež raz prestalo svietiť, kôli kondenzu vo svetle, vysušil zatesnil a klop klop a tiež sa to javilo ako zlý ten zundengrat.....
TT-SIMIK napísal:No ten tenký konektor s tromi kablami bol na bixenon(aktivovanie clonky) a čo sa týka toho xenonu,tak skus prehodit tie spodné jednotky pod svetlom, jednu za druhu a ak ti to aj tak nepojde,tak je zlá ta kocka vo vnutri svetla nazyva sa to zundengrat.....už sme to tu riešili,mne to tiež raz prestalo svietiť, kôli kondenzu vo svetle, vysušil zatesnil a klop klop a tiež sa to javilo ako zlý ten zundengrat.....
auto maniak napísal:Mne to robí pravý xenon pravidelne a po podobných pokusoch som zistil,že mi vypaluje poistku,ale len pravú!Tak som kúpil tu nesmrtelnú s ističom a hotovo,je to síce na autobus takže je vačšia,ale ina pohoda!
TT-SIMIK napísal:No ta voda ti presne mohla robit to čo mne,tak vysuš a vykušaj to čo som pisal...mne odtial vytieklo pol deci....
TT-SIMIK napísal:No vidíš......treba to plexi zatesnit,alebo kupit z buračky alebo nové v bmw.....ja som zatesnil aj ten štarter keby dačo.....