no ja som vcera kupil auto.. ked sme ho skusali motor bol uz teply nebolo nic pocut.. no doma na druhy den reku idem ho umyt nech aj vyzera a posuval som sa z garaze pomaly a potom na dvor a zacul som to spominane piskanie ako sirena a hned som bol na nervy z toho, ale bolo to len take slabe piskanie, nebolo to az tak pocut a iba ked som tomu vykuril tak nad 2000ot.. a oproti tomu videu co bolo pridane hned na zaciatku mozem povedat, ze turbo nepiska vobec

..
potom vecer si hutam, ze prevetram ho kus.. a akonahle sa zohrial uz ho skoro nebolo pocut vobec.. takze zatial som pokojny :)) ked sa to zacne prejavovat ako na hentom videu az vtedy sa zacnem znepokojovat :)
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
ale hadam dakych 30 tis km mi vydrzi.. ja zas nelietam ako démon po cestach :)))
este tak trosku odveci, ale nevadi..
som siel do skoly minuly tyzden a videl som, asi tak 50 metrov odo mna sla zo skolskeho parkoviska (Opel) ASTRA (naftak) ale to hucalo fakt ako sanitka

... takze nebojte nic.. pokial vam to nehuci tak ako v tom prvom videu myslim si, ze nie je dôvod na paniku
pripadne si pre kludnejsi pocit pustite radio