... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

bmw530dfil
Autor témy
Auto: BMW 530d touring
Kraj: Košický

E39 touring,pomoc hapruje vzuchovy podvozok

Piatok, 22. Januára 2010, 19:20

zdravym vas, nedavno som si obstaral 530 d-cko touring, vsetko ok, az na to ze mi raz svieti raz nie abs a asr, vacsinou po druhom starte sa to rozsvieti, ale po prvom rano nesvieti a funguje, hmm zaujimave, no nie o tom som chcel. Dnes som viezol dvoch znamich, predtim vsetko ok a zrazu citim ako keby som zadny narznik suchal, vylozil som ich, vystupil som a zadok uplne lezal, presiel som asi 200 metrou, zastal, stale bolo upne spustene vzadu a vypisovalo mi aj nieco vo francustine, ked som pozrel v manuali tak to bolo nieco o podvozku, ze skontroluj, alebo nieco take, vypol som motor, znova nastartoval dvihol sa zadok a teraz , zatial, funguje vsetko ako ma. hmm.moze to byt zimou? co to ma znamenat?? dakujem

Trueno
Kraj: Košický

Re: E39 touring,pomoc hapruje vzuchovy podvozok

Sobota, 23. Januára 2010, 20:20

skús si prečítať túto tému, malo by tam byť toho dosť
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... light=nivo
BMW E39

frenko
Auto: E39 520i
Kraj: Banskobystrický

Re: E39 touring,pomoc hapruje vzuchovy podvozok

Streda, 3. Februára 2010, 09:55

Mne prdol vankus takze som to mal vsetko rozobrate. variant problemu môze byt viac mne odysla riadiacka lebo to stale dofukovalo do prazdna a su tam este snimace vysky auta s tymi sa skus pohrat ak kompresor tlaci, alebo na kompresore su dve cievky kt. rozdeluju tlak na obe strany samostatne.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných