... hovoril mi to predchádzajúci majiteľ, čo ho kupoval, ďalej som to už neskúmal ale je to podstatne tvrdšie ako kamarátova 320d, ktorú som skúšal ďakujem som rád, že sa auto páči...
pekne autičko gratulacia... ...no ako pise hector tak M-podvozok to nebude podla foto ..ale to vobec nevadi.. 3.0 ja tazsi motor preto je to tvrdsie..(vlastna skusenost) mal som 330d s M podvozkom a to bolo o dost nizsie.. no rad by som raz pocul ten vyfucik..
vyfuk an diesli nejaky rozdiel to nie je (pokial nemas verziu bez katov ako stefo), teraz bol u mna chalan pre termostat... takze ho musim pocvhalit ze sa stara o auticko;)
Ďakujem všetkým....Auto dostalo nový termostat,žhaviče,predné ramená+čapy, novú baterku,vymenil som všetky náplne a vpredu vymenené ložiská a brzdové hadičky,servo čerpadlo a to najlepšie vrtané kotúče+platničky BOSH...brzdy sú neporovnateľné,ešte doma čakajú 18" strieborné CSL, foto hodím keď budú na aute THANX Maťo46
...18" kolesá + Dunlop SP Sportmaxx GT 225/40 R18 predok a 255/35 R18 zadok. 330cina ešte dostala progresívne struny Hamann a nové zadné tlmiče+uloženia(dosť ich už bolo počuť)..pred mesiacom som menil kladky a remene(autíčko teraz pekne pradie )