... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

MichalBMW
Kraj: Zahraničie

Re: realna spotreba

Nedeľa, 24. Januára 2010, 16:32

Ked sme u te spotreby je pravda ze kdyz tam mam rychlost a pustim plyn tak auto nezere vubec nic??? :?:

Romeo
Auto: BYD
Kraj: Košický

Nedeľa, 24. Januára 2010, 20:12

Niekedy si myslím že toto je škôlka, a nie bmwklub.

Logicky rozmýšlajte, MichalBMW: Ak vyradíš prevodový stupeň pri určitej rýchlosti tak ti to žrať bude ako pri státi, ideš vlastne na zotrvačnosť. A kedže teraz sa tešíte že urobíte ešte menšiu spotrebu do toho. Odznova budete musieť svoje auto vytáčať, čiže zmysel to nemá...

A ak chcete fakt nulovú spotrebu, rozbehnite sa aspoň na 170km/h hodte do neutralu a vytiahnite kľúče :roll:
takto mi to Jedna Pani Povedala...
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

Užívateľov profilový obrázok
johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 24. Januára 2010, 21:06

nepochopil si on sa pytal ze ked MA rychlost a pusti plyn ze to zere 0 ... a ano zere to nulu uz sa tu raz o tom kecalo takze tlacidlo hladat :wink: tam to je aj vysvetlene
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Pondelok, 25. Januára 2010, 00:45

Romeo, bavi ta do kazdeho pindat len tak medzi recou?? V kazdej teme je vidiet tvoje staznosti. A ked hovoris o materskej skolke, hlavne ze ty si si nevedel precitat ani otazku, povedal si mu uplne nepodstatnu blbost... Len na margo tvojho myslenia o skolke...

A MichalBMW, ano nezere to nic so zaradenou rychlostou, ale iba nad kritickymi otackami motora, tj. ked mas dobru zotrvacnost (napr pri jazde z kopca), tak je motor kruteny tou zotrvacnostou a nemina palivo.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 25. Januára 2010, 10:14

Killo napísal:
Romeo, bavi ta do kazdeho pindat len tak medzi recou?? V kazdej teme je vidiet tvoje staznosti. A ked hovoris o materskej skolke, hlavne ze ty si si nevedel precitat ani otazku, povedal si mu uplne nepodstatnu blbost... Len na margo tvojho myslenia o skolke...

A MichalBMW, ano nezere to nic so zaradenou rychlostou, ale iba nad kritickymi otackami motora, tj. ked mas dobru zotrvacnost (napr pri jazde z kopca), tak je motor kruteny tou zotrvacnostou a nemina palivo.

tak tak..
a vola sa to nuteny volnobeh, r.j. vie ze si pustil plyn (potenciometer na klapke) a su tam dostatocne otacky
tak prestane vstrekovat..

pri stati na volnobeh:
M52 2.8i 1.15 l/h, so zapnutou klimou tusim 1.5 l/h
M60 4.0i 1.6 l/h, so zapnutou klimou 2.2 l/h
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

MichalBMW
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 25. Januára 2010, 14:31

Dík lidi...

Romeo
Auto: BYD
Kraj: Košický

Pondelok, 25. Januára 2010, 16:41

Killo napísal:

Nie nebaví, ale človek tu príjde si pozrieť noviny etc.

A vidí dookola to isté, neviem ako u teba, ale ja tu chodím každý deň, preto ma to tak štve..
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

jankode

Streda, 10. Februára 2010, 15:27

Spotreba - problém každého autofóra, každý druhý ako ich nazvať "radšej nijak" rieši koľko mu ukazuje PC, koľko mu to žere a pod. Nechápem to, keby ma mali takéto veci zaujíať tak chodím na biku a ušetril som a teším sa. Nemáte to jedno či Ti to zožerie 5,5 alebo 7,2 alebo neviem čo??? Keď nato nemáš nekupuj si auto, však je to až trapné riešiť dookola spotrebu. Iné je ak má niekto problém že mu zle spaluje alebo má nejakú zradu že z jeho 5,5 mu to zrazu žere 12 oki, tam máš servis bež tam nech to riešia! Z internetu a zpoza stola nikto auto neopravil, veď každá závada je individuálna...Vyjadril som iba môj názor....

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Streda, 10. Februára 2010, 15:38

jankode: vieš niekto potrebuje auto aby s tým robil pravidelne 100-200km kvôli práci a to by na bicykli bol problém, a tam už spotreba 1-2l hore dole spraví pekné peniaze
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Štvrtok, 11. Februára 2010, 10:33

jankode napísal:
Spotreba - problém každého autofóra, každý druhý ako ich nazvať "radšej nijak" rieši koľko mu ukazuje PC, koľko mu to žere a pod. Nechápem to, keby ma mali takéto veci zaujíať tak chodím na biku a ušetril som a teším sa. Nemáte to jedno či Ti to zožerie 5,5 alebo 7,2 alebo neviem čo??? Keď nato nemáš nekupuj si auto, však je to až trapné riešiť dookola spotrebu. Iné je ak má niekto problém že mu zle spaluje alebo má nejakú zradu že z jeho 5,5 mu to zrazu žere 12 oki, tam máš servis bež tam nech to riešia! Z internetu a zpoza stola nikto auto neopravil, veď každá závada je individuálna...Vyjadril som iba môj názor....

Peniaze - problém každého autofóra, každý druhý ako ich nazvať "radšej nijak" rieši koľko ostatnym zalezi na spotrebe a preco nechodia do servisu.
Z internetu a zpoza stola nikto auto neopravil, ale zavada sa da s urcitou presnostou identifikovat, moznosti je konecny pocet a nie je ich vela.
Spotrebu robi funkcnost vahy vzduchu, lambda sondy, spravny tlak paliva a tesnost sania - falosny vzduch.
Vyjadril som iba môj názor..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Spotreba

Štvrtok, 11. Februára 2010, 19:38

mas dobre taku spotrebu ... ja chodim len po meste par km do prace je tam jedna rovinka inac same krizovatky a spotreba aj 13-14l...a to mam 1,6tku :D teraz som bol par krat mimomesto a spotreba 11,1l heh
E36 compact 316i           (||||)(||||)

cobra11

Štvrtok, 11. Februára 2010, 21:20

Helldiver napísal:
Miloss: to je celkom OK, bezvanosovy M50 by mal mat tych ~1,2L za hodinu. Ja mam cca 1.9L za hodinu na M30B35.

ja mam na M30B35 pri zahriatom motore 2,4l/h...myslis ze to moze byt tym ze nemam katy?

Bikemann

Re: Predam E36 Coupe 325i 94'

Piatok, 12. Februára 2010, 00:08

johnyfly1 napísal:
mas dobre taku spotrebu ... ja chodim len po meste par km do prace je tam jedna rovinka inac same krizovatky a spotreba aj 13-14l...a to mam 1,6tku :D teraz som bol par krat mimomesto a spotreba 11,1l heh

tak to mas potom daco pokazene, lebo moj 2.5liter smojou velmi tazkou nohou co ho vytacam velmi casto do 6tis som viac jak 10.9 na celu nadrz nikdy nemal...

Dogg88
Auto: n/a

Re: Predam E36 Coupe 325i 94'

Piatok, 12. Februára 2010, 00:17

johnyfly1 napísal:

fuha...to mas skoro ako ja na RS6ke :lol:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 12. Februára 2010, 10:13

TDI dokonca zerie 0.4 - 0.5l na hodinu...

na svojom aute som si vsimol ako je spotreba na volnobeh (volnobezne otazky) zavisla od mnozstva veci
*hlavne zapnuta/vypnuta klima
*zapnutie elektrospotrebicov, pripadne tocenie volantom a volnobezne otazky hned o nieco vyskocia

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných