... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Killo napísal:Romeo, bavi ta do kazdeho pindat len tak medzi recou?? V kazdej teme je vidiet tvoje staznosti. A ked hovoris o materskej skolke, hlavne ze ty si si nevedel precitat ani otazku, povedal si mu uplne nepodstatnu blbost... Len na margo tvojho myslenia o skolke...
A MichalBMW, ano nezere to nic so zaradenou rychlostou, ale iba nad kritickymi otackami motora, tj. ked mas dobru zotrvacnost (napr pri jazde z kopca), tak je motor kruteny tou zotrvacnostou a nemina palivo.
Killo napísal:Romeo, bavi ta do kazdeho pindat len tak medzi recou?? V kazdej teme je vidiet tvoje staznosti. A ked hovoris o materskej skolke, hlavne ze ty si si nevedel precitat ani otazku, povedal si mu uplne nepodstatnu blbost... Len na margo tvojho myslenia o skolke...
A MichalBMW, ano nezere to nic so zaradenou rychlostou, ale iba nad kritickymi otackami motora, tj. ked mas dobru zotrvacnost (napr pri jazde z kopca), tak je motor kruteny tou zotrvacnostou a nemina palivo.
jankode napísal:Spotreba - problém každého autofóra, každý druhý ako ich nazvať "radšej nijak" rieši koľko mu ukazuje PC, koľko mu to žere a pod. Nechápem to, keby ma mali takéto veci zaujíať tak chodím na biku a ušetril som a teším sa. Nemáte to jedno či Ti to zožerie 5,5 alebo 7,2 alebo neviem čo??? Keď nato nemáš nekupuj si auto, však je to až trapné riešiť dookola spotrebu. Iné je ak má niekto problém že mu zle spaluje alebo má nejakú zradu že z jeho 5,5 mu to zrazu žere 12 oki, tam máš servis bež tam nech to riešia! Z internetu a zpoza stola nikto auto neopravil, veď každá závada je individuálna...Vyjadril som iba môj názor....
Helldiver napísal:Miloss: to je celkom OK, bezvanosovy M50 by mal mat tych ~1,2L za hodinu. Ja mam cca 1.9L za hodinu na M30B35.
johnyfly1 napísal:mas dobre taku spotrebu ... ja chodim len po meste par km do prace je tam jedna rovinka inac same krizovatky a spotreba aj 13-14l...a to mam 1,6tkuteraz som bol par krat mimomesto a spotreba 11,1l heh
johnyfly1 napísal:mas dobre taku spotrebu ... ja chodim len po meste par km do prace je tam jedna rovinka inac same krizovatky a spotreba aj 13-14l...a to mam 1,6tkuteraz som bol par krat mimomesto a spotreba 11,1l heh