... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
semtex napísal:moja krystalova gula hovori jasne: cerpadlo PICI
alfi666 napísal:
No ked to nechyta uz vobec, tak suhlasim
rusakko77 napísal:
Tak, zatial ziadne novinky. V Pal&Pal to stale riesia. Volal som, povedali ze auto sa im podario nastartovat, bezalo po nastartovani bez problemov, ale ako sa im to presne podarilo neviem. Tak rozoberaju cerpadlo a uvidi sa. Aj tak mi je to cele divne, diagnostika chybu nehlasi, po nastartovani to uz vraj bezi normalne, tak co to cerpadlo vystraja netusim.
Mr.S napísal:
Takze, hovoril si so mnou.
Situacia je nasledovna:
Auto je napojene na externy obeh paliva, tj. cerpadlo dostava naftu z kratkej vzdialenosti - takto auto bezproblemov bezi aj startuje.
Takze ostava zistit, ci spravne funguje podavacie cerpadlo v nadrzi a ci ma vysokotlake cerpadlo spravny predstih(to ukaze diagnostika) atd.
Mali sme aj pripady u 320D, kde bolo treba menit(opravit, repasovat) obidva cerpadla.
Zistit, co presne tomu je casovo narocne a treba byt trpezlivi resp. doniest auto rovno k nam
alfi666 napísal:Este raz... ak je cerpadlo pokazene tou klasickou zavadou, tak diagnostika ukaze chybu vstrekovacieho cerpadla
Ked nieje chyba, treba hladat inde... podavacie cerpadlo, filter, atd...
luky2208 napísal:Ale nie jeden prípad som mal taký že všetko bez zavad a čerpadlo bolo v háji
73miha73 napísal:je toto rele aj u verzii 110kw 2002?Este jedna vec,pri vyplachu(vycistení nadrze) musi ist nadrz dole?
rusakko77 napísal:Tak, zufalstvo ....
Tesil som sa, ze dnes uz tuto temu uzavriem. Ale stale to tak nevyzera.
Po neuspesnom tyzdnovom pokuse v tempuse, som auto odtiahol v Pal & Pal. Trvalo to nieco cez 2 tyzdne, zistovanie bolo narocne a zdlhave, ale nakoniec z toho vsetkeho zislo, ze vsetky cerpadla su OK, ze je problem v nejakych relativne lacnych hadickach ktore su prelomene a naftu to nepusti dalej + nejake tesnenia. Premna dost potesujuca sprava, len ... Dnes som po to auto bol, skusil som 3x nastartova, auto bolo teple, vsetko sa zdalo byt OK. Tak som zaplatil, podakoval, odisiel. Auto odparkoval pred bytom a po cca 4h ked som k nemu prisiel bol moj velky plan niekam ist znova v haji. Znova rovnaky problem, znova to nestartovalo aj ked startner tocil bez problemov. Tak teraz uz fakt neviem. Cele moje mesacne natahovanie ma stalo 650e, mam vymenenych par hadiciek, tesneni, chladiacu kvapalinu, brzdovu kvapalinu, palivovy a vzduchovy filter. Problem sa zda ostal .... auto nenastartuje, pocasie je ake je, nemam sancu to auto ani znova odtiahnut.
Takze pribeh pokracuje, ale uz vazne neviem co s tym, kam ist, ako a kto mi toto poriesi. Nemam uz ani chut do toho auta vrazat ani peniaze, hlavne pri dnesnych cenach prace a sluzieb.
nostradamus napísal:Čavte.
Mám ten istý problem na 320d 110 kw. Točí a nechce naštartovať,neviem prísť na to čo to je.Diagnostika nič neukazala...ten isty problem ako ty.
Inač to štartovanie môže byť na náhodu.Mne to robilo asi 2 mesiace, že raz naštartovalo a raz nie..ale teraz už nejde vôbec teda od predvčera.
![]()
Dnes pozrem rele, dam vedieť.
Ak budeš mať niečo nové daj vedieť.