... všetko o BMW ...
Billy-sk napísal:Auto tyzden stalo a dnes som siel nastartovat, otocim klucikom a nic, displej nic a blikala mi kontrolka ABS, svietila kontrolka baterky a este cosi. Tak som zavolal kamarata, dosiel z bateriou, ale len 80A, prepojili sme cez startovacie kable (osvetlenie v aute svietilo silnejsie - takze bateria je vybita), otocim klucikom a chvilu na displeji tma, pochvili pipnutie a rozsvietili sa displeje (asi po 3 sekundach) ale ziadny napis o zhaveni. Pochvili nabehol aj napis o tom ze je vonku menej ako 3 stupne (zvycajne nabehol po zhaveni) a nic sa nedialo. Skusil som ci nastartuje, ale len zacukali nejake rele alebo co a nic. Tak sme skusili zohnat 120A bateriu (z traktora) a zase cez startovacie kable a to same. Tak som odpojill svoju baterku a zapojil tu traktorovu (ale len cez startovacie kable, na normalne kable by sa mi nezmestila) a rovnaky vysledok. Je to slaba bateria a cez startovacie kable z druhej nepretlaci tolko aby zacal zhavit, alebo je problem inde? Bateriu mi vraj objednaju ale pride az v Januari a dovtedy by som ale rad vedel ci nemoze ist o nieco ine, co vybylo moju bateriu a co mohlo mat taketo priznaky? Vek baterie v aute neviem, auto som kupoval v maji a v oktobri som ju pred zimou pre istotu nabijal (uz vtedy pisalo na telefone v aute ze je vybyta bateria). Po nabiti ziadny problem ani to nepisalo ma telefone ze je vybita, ale jazdil som skoro denne. Teraz bol prvy raz co som to nechal tyzden stat. Predtym nebol problem nastartovat ani ked bolo vonku -15C.
daj si strau baterku naspet v motorovom priestore daj kabel + na startovacie + z druheho auta a 2auto nechaj nastartovane,pobehaj par km a ak sa ti vybije je cas na nowu
Billy-sk napísal:mam kombik a baterka je vzadu a kable su tak akurat na originalnu),.