... všetko o BMW ...
xtreme napísal:s tym rozpoctom do e34 nechodrataj ze na benzin pojde minimalne polovica z toho a diely? neblazni.. to fakt nie.. 12*2000kc to mas za rok 24 tisc kc, z toho viac ako polovica minimalne benzin a poistka, a 12tisic ci ti bude stacit na opravy?, hm.. tazko..
ked robis na vrakaci, tak tam by si mohol mat lepsi pristup k dielom.. musis sam vediet kolko tam mate e34 a e30, ci tam uz bolo nejake is-ko a tak, hm?
ja ti poviem rovno, ja to ako student nezvladam.. asi aj preto mi auto dlhsi cas stalo pred barakom ako som jazdil.. ale strasne vela zalezi od toho v akom stave auto kupis, ja som sa na tom dost odrbkal, tak som si len znasal nasledky.. podla mna 1,8i je super volba na zaciatok, a zas na e36 je vela veci, a idu za dobre ceny.. ako student pojdem pekne predat moju e34-ku a idem do e36 318i .. uz rob ako myslis..
tempos napísal:Jinak 24 000 za rok to není protože samozřejmě o prázdninách mám třeba +- 20 000..takže ročně to je tak 30-35 000
BMino napísal:
zrataj si, ze rocne spravis tak 10 000km co je v podstate nic, pri spotrebe tak 8-9 litrov, a cenu benzinu ak uvazujes 30Kc, tak to mas len 24 000 - 27 000 Kc rocne len do benzinu
tempos napísal:No myslím,že 10 000 km ročně nenajedu..
birki napísal:to som si hovoril aj ja ------ved ja vela nenajazdim mozem si kupit stary 2,5 litera teraz menim dva krat do roka olej
:D:D a kvoli tomu vedla mna lezia 4 rozky a pasteka
lebo rano na benzinke padlo 63e
tempos napísal:Přesně to si právě taky říkám.. "však co spotřebu bych zase tak neřešil když nebudu jezdit tak často"Asi to není nejideálnější přemýšlení.