... všetko o BMW ...
killian napísal:a ako prebiehalo to "ustne pokarhanie" od policajtky?

samozrejme ze zacinaju od toho najvyssieho
 samozrejme ze zacinaju od toho najvyssieho   ja ze nemam love ze som sutent
   ja ze nemam love ze som sutent   on sa zlutoval ze 2000 sk a ja ze co aj tak nemam tak ze 1000 sk a ja ze neda sa to dohovorom pan policajt a
 on sa zlutoval ze 2000 sk a ja ze co aj tak nemam tak ze 1000 sk a ja ze neda sa to dohovorom pan policajt a  on ze neda ze to odfotene ci co a ja som si tak vzdychol on na mna hladel ze kolko mate?
  on ze neda ze to odfotene ci co a ja som si tak vzdychol on na mna hladel ze kolko mate?  kuknem do penazenky 70 korun mam
  kuknem do penazenky 70 korun mam   a on ze tak to teda nechame na tej tisicke
  a on ze tak to teda nechame na tej tisicke  a dal mi to sekom
 a dal mi to sekom  ale aj tak bol mily a vpohode a ne obycajny pochodzkar co len buzeruje lebo si prave spravil kurz
 ale aj tak bol mily a vpohode a ne obycajny pochodzkar co len buzeruje lebo si prave spravil kurz 
											gojo112 napísal:pekne si to jebol.mne sa to nepodarilo za dva roky co som ho mal.skoda ho.myslim,ze si moja ex zasluzi slusnejsi dochodok.
misokgb napísal:Ved mu nic neni okrem toho elektronu. Takych aut je kopa, takze nic vynimocne... Viem ale ake to je mat k niecomu citovy vztah. Ja mam rad velmi svoje PERO.
gojo112 napísal:
vyjeb si oci.kokot vies o com je rec.

misokgb napísal:Takych aut je kopa, takze nic vynimocne...

akurat jebnuty aluman nieje schopny spravit disk od minuleho pondelka!!!ma byt hotovy na novy rok
  akurat jebnuty aluman nieje schopny spravit disk od minuleho pondelka!!!ma byt hotovy na novy rok   

thanks for MISOKGB
 thanks for MISOKGB Ale myslim, ze kazdy to raz zazil, nejaky ten karambol..
 Ale myslim, ze kazdy to raz zazil, nejaky ten karambol..  Kto nic nerobi - nic nepokazi
 Kto nic nerobi - nic nepokazi  A to, ze mas svor je super, o tom som sa tu nedocital, alebo prehliadol, fajna kara :) Drzim palec pri vymene
 A to, ze mas svor je super, o tom som sa tu nedocital, alebo prehliadol, fajna kara :) Drzim palec pri vymene  

10min...
 10min... 

najprv som myslel ze Lucushka, ale potom kukam ze ma ukrainske znacky
  najprv som myslel ze Lucushka, ale potom kukam ze ma ukrainske znacky  

cobra11 napísal:dneska znovu dotiahnuty remen, ale servo stale sem tam pri parkovaci trase...
taktiez konecne prva jazda dialnicou BA-MA10min...
tachometer sa oprel o 250km/h a GPS ukazala 230km/h
ked som zastavil spojka smrdela jak svina
a cely cas sa ma drzala cierna E38 740inajprv som myslel ze Lucushka, ale potom kukam ze ma ukrainske znacky