... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
kubo napísal:Je to v pohode..25eAle 200e je dost vela.
Racej by som riesil rakusanov z OEAMTC.
BMino napísal:
hod ich ponuku;) pre porovnanie
ako tych 200 sa zda vela ked sa nic nestane, ale ak by ma mali musiel doviest kdesi z makarskej tak by som to bral
kubo napísal:Rakusania to maju od 40 do 100e tusim.A daleko viac veci obsahuje balicek.Dostanes sutzbrief a platis hotel a de ake veci spojene z havarkov,poruchov.....Su pri tebe do 15 min.Odbornost je dobra.Neviem, ci to este plati ale mal si aj vrtulnik 1x do roka ked si ozaj ponahlal/nehoda porucha kradez.../Ale niesom isty.
Treba si prestudovat stranku maju tam vsetko...Ale na slovaci bude asi lepsie 25e a pokoj.Az sa to rozbehne jefta tak hadam budu aj opravovat na mieste jak rakusan tak to bude cool.Urcite sa to oplati zaplatit bo nemame najnovie auta a kazit sa zacnu az strach
kubo napísal:No tak som to cital trosku...
Jaj rakusania maju vrtulnik a je na tebe ci ho pouzijes ked mas nehodu/poruchu..../Ale jesne to nic nieje vrtulnik,nevrtulnik..
Pomer cena/sluzby su za 25e dobre oeamtc stoji viac ale samo ze viec sluzieb.Tu opravu na mieste na slovensku platis..
V oeamtc neplatis nic ked opravi ides dalej.Raz som mal to stastie......![]()
Tato sluzba od jefta je dobra ale este musi vela dohanat..Prajem vam vela uspechov