... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
angelfire
Auto: BMW E39 525TDS
Kraj: Trnavský

Re: Asistenčné služby

Pondelok, 30. Novembra 2009, 15:14

Tu je vyjadrenie konatela firmy Jefta Service24:

Vážení členovia BMW KLUBU,

dovoľujem si Vás s úctou pozdraviť.

Prečítal som si diskusiu na Vašom fóre o možnosti zľavy na asistencie , ktoré Vám ponúka SOS TEAM Bratislava.

Jedná sa o pána Podmanického, ktorý má v prenájme MB AXOR od môjho dobrého priateľa a nebudem sa k tomu radšej vyjadrovať, ale z praxe viem, že tade cesta nevedie.

Je značná diskusia o našom produkte. Je to tak !! Za 25 EUR na technický rok ( napr. od 01.12.2009 do 01.12.2010) máte v rámci SR všetky služby zdarma a neobmedzený počet zásahov .

Treba si uvedomiť, že mojim cieľom je vytvoriť silný klub aj za Vašej pomoci a starať sa o vodičov tak, ako by sme asistencie robili sami pre seba.

Do dnešného dňa sme vykonali 78 zásahov a napr. za 25 eur sme ťahali vozidlo na trase BA- Humenné, Košice a Jánovce.

Čo sa týka celej EÚ tak ten produkt je drahší ( 200 EUR) a v sobotu sme ťahali klienta za tieto financie z Rimini ( Taliansko do Nových Zámkov) .

Môžete si prepočítať 2200 km, koľko sme uhradili klientovi a on nám zaplatil 200 EUR.

Môžem Vám povedať, že to naozaj funguje.

Skúste sa pozrieť na www.service24.sk

Ďakujem za Váš čas

S úctou

URGE Marián
konateľ
BMW 525tds E39 1996 143 PS
Obrázok

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Pondelok, 30. Novembra 2009, 15:25

:shock:
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

M3driver
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 30. Novembra 2009, 16:16

super. keby som nemal asistencne v ramci havarijnej poistky, idem do toho
M3 -> Ducati

kubo
Auto: E39 528i limousine
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 30. Novembra 2009, 17:01

Je to v pohode..25eAle 200e je dost vela.
Racej by som riesil rakusanov z OEAMTC. :wink:
E39 528i ex
E39 530d 135kw--ex

BMino
Auto: modre

Pondelok, 30. Novembra 2009, 17:41

kubo napísal:
Je to v pohode..25eAle 200e je dost vela.
Racej by som riesil rakusanov z OEAMTC. :wink:

hod ich ponuku;) pre porovnanie

ako tych 200 sa zda vela ked sa nic nestane, ale ak by ma mali musiel doviest kdesi z makarskej tak by som to bral
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

angelfire

Pondelok, 30. Novembra 2009, 18:00

BMino napísal:

hod ich ponuku;) pre porovnanie

ako tych 200 sa zda vela ked sa nic nestane, ale ak by ma mali musiel doviest kdesi z makarskej tak by som to bral

inak na toto je dobra vec sezonna poistka, nemusis platit tych 200 euro, ked nejazdis po europe pravidelne ale vzdy maju sezonne ponuky do dovolenkovych destinacii za vyhodne ceny na 2 tyzdne... napriklad aj teraz maju zimnu akciu do statov Slovensko, ČR, Rakúsko, Taliansko, Nemecko, Poľsko, Francúzsko, Slovinsko a Švajčiarsko za 80€. takze ked ides iba na dovcu do zahranicia tak si das len tento balik a nemusis ten za 200€. takze mysleli aj na to. ale ta europa je skor pre tych co pracuju niekde v zahranici a vela jazdia, ja tiez sem tam idem do madarska alebo ciech alebo rakuska, ale je to par krat do roka, takze si to nedam, ale keby som jazdil denne tak nerozmyslam... ale to slovensko nieje o com, za tych 25€ eur nieje nad cim uvazovat, mam to uz rok a predlzujem aj na dalsi...
Obrázok

kubo

Pondelok, 30. Novembra 2009, 20:08

Rakusania to maju od 40 do 100e tusim.A daleko viac veci obsahuje balicek.Dostanes sutzbrief a platis hotel a de ake veci spojene z havarkov,poruchov.....Su pri tebe do 15 min.Odbornost je dobra.Neviem, ci to este plati ale mal si aj vrtulnik 1x do roka ked si ozaj ponahlal/nehoda porucha kradez.../Ale niesom isty.
Treba si prestudovat stranku maju tam vsetko...Ale na slovaci bude asi lepsie 25e a pokoj.Az sa to rozbehne jefta tak hadam budu aj opravovat na mieste jak rakusan tak to bude cool.Urcite sa to oplati zaplatit bo nemame najnovie auta a kazit sa zacnu az strach :idea:
E39 528i ex
E39 530d 135kw--ex

angelfire

Pondelok, 30. Novembra 2009, 20:45

kubo napísal:
Rakusania to maju od 40 do 100e tusim.A daleko viac veci obsahuje balicek.Dostanes sutzbrief a platis hotel a de ake veci spojene z havarkov,poruchov.....Su pri tebe do 15 min.Odbornost je dobra.Neviem, ci to este plati ale mal si aj vrtulnik 1x do roka ked si ozaj ponahlal/nehoda porucha kradez.../Ale niesom isty.
Treba si prestudovat stranku maju tam vsetko...Ale na slovaci bude asi lepsie 25e a pokoj.Az sa to rozbehne jefta tak hadam budu aj opravovat na mieste jak rakusan tak to bude cool.Urcite sa to oplati zaplatit bo nemame najnovie auta a kazit sa zacnu az strach :idea:

Ved jefta ponuka opravy od zaciatku, ak je to nejaka drobnost tak ti to spravia na mieste :) Asi ste si este nikto nepozreli co vsetko ten balik obsahuje... odporucam poriadne prestudovat tu stranku a potom nieco pisat :) A s tym vrtulnikom dost pochybujem ze by mi rakusaci pristavili vrtulnik lebo sa ponahlam :D To je nejaka kravina, podla mna sa jednalo o nehodu, ale to ti pristavia aj na slovensku :) takze prestudujte http://www.service24.sk :)

Vycuc z webu Jefty:

"Balík asistenčných služieb pre územie SR zahŕňa nasledovné asistenčné služby:

Odťahové a vyslobodzovacie služby v rámci SR
V prípade dopravnej nehody, alebo poruchy vozidla na ceste v rámci SR bude Vaše vozidlo naložené na odťahové vozidlo a bude odtiahnuté na Vami určené miesto v rámci SR, kde bude vozidlo zložené. V prípade dopravnej nehody bude Vaše vozidlo vyslobodené z miesta mimo cesty.

Dovoz pohonných hmôt v SR
V prípade ak Vám počas Vašej cesty dôjde vo vozidle palivo, naši pracovníci Vám ochotne privezú ich dostatočné množstvo na miesto určenia v rámci SR. Pracovníkovi preplácate len cenu pohonných hmôt, ktoré Vám privezie a o ich nadobudnutí Vám prinesie riadny daňový doklad.

Výmena kolesa a drobné servisné práce v rámci SR
V prípade defektu kolesa na Vašom vozidle, alebo nutnosti drobnej opravy na cestách v rámci SR, dajú naši pracovníci všetko do poriadku. Pracovníkovi preplácate len náklady za použité náhradné diely, o ktorých Vám poskytne riadny daňový doklad.

Odvoz náhradným vozidlom v rámci SR
Ak si Vaša situácia na ceste vyžaduje odťah Vášho vozidla, poskytneme Vám náhradné vozidlo s vodičom, ktoré odvezie Vás, Vašich spolucestujúcich a batožinu na miesto, podľa Vášho určenia v rámci SR.
Viac informácií..."
Obrázok

kubo

Utorok, 1. Decembra 2009, 13:20

No tak som to cital trosku...
Jaj rakusania maju vrtulnik a je na tebe ci ho pouzijes ked mas nehodu/poruchu..../Ale jesne to nic nieje vrtulnik,nevrtulnik..
Pomer cena/sluzby su za 25e dobre oeamtc stoji viac ale samo ze viec sluzieb.Tu opravu na mieste na slovensku platis..
V oeamtc neplatis nic ked opravi ides dalej.Raz som mal to stastie...... :D
Tato sluzba od jefta je dobra ale este musi vela dohanat..Prajem vam vela uspechov :wink:
E39 528i ex
E39 530d 135kw--ex

angelfire

Utorok, 1. Decembra 2009, 14:37

kubo napísal:
No tak som to cital trosku...
Jaj rakusania maju vrtulnik a je na tebe ci ho pouzijes ked mas nehodu/poruchu..../Ale jesne to nic nieje vrtulnik,nevrtulnik..
Pomer cena/sluzby su za 25e dobre oeamtc stoji viac ale samo ze viec sluzieb.Tu opravu na mieste na slovensku platis..
V oeamtc neplatis nic ked opravi ides dalej.Raz som mal to stastie...... :D
Tato sluzba od jefta je dobra ale este musi vela dohanat..Prajem vam vela uspechov :wink:

Opravu neplatis, precitaj si este raz! :) Platis len za pouzity material. Som zvedavy ci by mi rakusaci vymenili napriklad turbo :) Alebo cokolvek ine a pustili ma zadarmo dalej :) To by som chcel vidiet. To by potom kazdy chodil do rakuska namiesto do servisu, zavolal by OEAMTC a vymenili by mu zadarmo aj motor podla toho co pises :) Ja som si ich stranku pozeral a nic take som tam nenasiel, dokonca ani cennik asistencnych sluzieb tam nemaju... A bohvie ci to ponukaju aj pre slovakov ked uz ide o to. Ja som s nimi maximalne spokojny, potreboval som pomoct a pomohli mi maximalne ako sa dalo. Ako som uz pisal, na dialnici pred BB mi strelila pruzina na tlmici, za pol hodinku uz bola odtahovka pri mne, mna odviezli do BB, medzitym mi este dispecing zistil kedy maju otvorene v BMW servise v BB, ale kedze cez vikend nie tak mna odviezli kam som v BB potreboval a auticko mi odviezli mojmu servisakovi do Sastina, co je 250km z BB bez toho aby som musel ist s nimi, odtahovkar si len napisal cislo na mojho servisaka, pekne mu to tam o 9tej vecer vylozil, zavolal mi ze auticko odovzdal a vsetko je v poriadku... Nic som nedoplacal, nemal som ziadny problem.. Neviem co viac by som si mohol zelat... Vrtulnik som fakt nepotreboval :) Takze nech mi pise kto chce co chce, kto nezazije neuveri. Mozem len vrelo odporucat.
Obrázok

angelfire

Utorok, 1. Decembra 2009, 14:50

Pozrite si aj referencie, myslim ze to hovori same za seba:

http://service24.jefta.sk/referencie
Obrázok

kubo

Utorok, 1. Decembra 2009, 14:57

Neboj cital som to od uplneho zaciatku uz davno. :)
Aby bolo jasne na jeftu nenadavam :!: :D No sak ked bola pruzina KO tak dokape pre teba helikoptera ked budes chciet :lol: :lol: :lol: .Uz sa na to kakajjmme :wink: Konecne sa aj na slovaci volaco zrodilo :idea:
HOOWK
E39 528i ex
E39 530d 135kw--ex

angelfire

Utorok, 1. Decembra 2009, 15:23

No ved o to mi islo :) Ja viem ze nenadavas :) Len konecne je nieco aj u nas take... Lebo chvalili to aj ti odtahovkari, ze je to super napad. Lebo mi hovoril ze keby som nemal Jeftu tak ten odtah do Sastina by ma stal 12 litrov... Takze som pekne usetril :)
Obrázok

barabas

Streda, 2. Decembra 2009, 08:06

ja mam tiez jeftu na obe auta za tu cenu je to zadara!
co sa tyka EU by som asi dal oeamtc

inak autoklub sk ma tiez ponuku: http://www.aksr.sk/sluzby/karta-autoklubu.652.html ale nepride mi moc atraktivna

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 234 neregistrovaných