... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Re: Niekto si na klímu nepotrpí

Streda, 17. Októbra 2007, 16:57

LuCKy napísal:
BMino napísal:
niekto nie, ale ked ides hoci aj 10km a svieti slnko tak to ocenis, a aj tie okna, a dorabka... to uz nie je ono

Ja by som ocenil dig.klímu ale len preto, aby som mal pár tlačítok naviac. :lol: A "každého trápi", že či máš origo el. na oknách... Jednoducho vec názoru alebo aj €!!! :roll:

LuCKy

to hej, ale zas ked si vezmes, tak pomaly kazda dorabka vide viac ako keby si zhnanal auto uz s tym

LuCKy
Auto: BMW 530iMola

Streda, 17. Októbra 2007, 17:51

BMino napísal:
to hej, ale zas ked si vezmes, tak pomaly kazda dorabka vide viac ako keby si zhnanal auto uz s tym

No minimálne máš nejakú tú starosť naviac, to je jasné ale ide o to, že toto báwo je ako to tu už niekto písal, "holé, bosé", takže reagoval som na to. :wink:

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

BMino
Auto: modre

Streda, 17. Októbra 2007, 18:11

LuCKy napísal:
BMino napísal:

No minimálne máš nejakú tú starosť naviac, to je jasné ale ide o to, že toto báwo je ako to tu už niekto písal, "holé, bosé", takže reagoval som na to. :wink:

LuCKy

ved v podstate aj ja :D

LuCKy
Auto: BMW 530iMola

Štvrtok, 18. Októbra 2007, 17:17

BMino napísal:
LuCKy napísal:
BMino napísal:

LuCKy

ved v podstate aj ja :D

JJ, len "from other side"... :D

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

1benk

Utorok, 23. Októbra 2007, 14:16

je pekne ale ja tym km neverim auto z roku 92 musi mat viac ako 200.000Km je to predsa len viac ako 15rokov a pochybujem ze niaky nemec dal tolko Mariek aby sa vozil do potravin 5km dene.... ale na strane druhej motor vydrzi aj boha.... :lol:

Bavo1

Utorok, 23. Októbra 2007, 16:14

toto auto vyzera ceeelkom v pohodke, ale obrazok moze aj klamat... Hovorim z vlastnych skusenosti...

Na druhej strane za 80 papierov mi ponukali v jednom bazare taku (prepacte) zumpu, ze toto uz podla vzhladu by som bral vsetkymi desiatimi.

Zozen si 2packa, ktory do toho trochu vidi, citi to auto a potom sa uvidi. :wink:

yankee79

odpoved

Štvrtok, 25. Októbra 2007, 08:28

Servus. Ja ma nieco podobne ale rocnik 9/94 ale cierne.
Takze po 1. ma to zly rozmer pneumatiky na tachaci ti bude ukazovat okolo 14km/h viacej ako v skutocnosti, takze nevyuzijes potencial tohto auta tak ako mas, viem to z vlastnej skusenosti, lebo mam taky isty rozmer a chzstam sa ho hned ako prezujem na zimne a budu vypredaje letnych gum. Idealny rozmer abz ti nerobila haluz v rychlosti je 205/60/15.
Po 2. ta vybava ti fakt bude chybat, aj ked v zime trochu blbnu el. okna co vtedy by som privital packove stahovanie okien.:)
Po 3. Po pol roku som zistil, ze som dal na rady ze na zaciatok mi staci 1,8. s prebacenim na kokot, lebo po tom som chcel hned 2,5 resp 2,8. A nieje to o spotrebe ale o pocite z jazdy.
Po 4. Ja by som ho uz nekupoval, aj ked ma km kolko ma, lebo uz je to stara sunka, este keby bolo 10 rocne tak okej ale 15rokov je vela, radsej si nasetri trocha viac a kup novsie trebars aj E46. Ja sa chzstam uz na E90, takze odkladam korunky ako viem.:)
Only BMW
E36 318i 05-
E46 330iA :) 08-

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných