Zdravim,kupil som nedavno e36 318is coupe ktore rok stalo a po naštartovani ide tak nepravidelne ako keby na 3 valce ale niekedy naštartuje a ide normalne a zase pri zvyšovani otačok tiež ide ako na 3valce ale len do určitych otačok potom ide už na 4.Mam taky teply pocit,že je to vaha vzduchu,ak sa mylim viete mi poradit kvoli čomu to robi? A v pripade ak je to vaha tak nemate niekto taku doma?jej čislo je: BOSCH 0280202134 1 734 655.9 Diky za každu radu či informaciu....
si v zlej sekcii, ak by to bola vaha vzduchu prejavuje sa inak skusal si vymenit sviecky?
e91 330d e90 320d - ex Land Cruiser 90 3,0 td 2000 CA - ex Pajero 2,8 td intercooler FL - ex e46 330d touring M-paket II - ex e36 320i limousine M-paket - ex e36 M3 coupe SMG - ex e30 320i coupe M-Technic - ex ---------------------------------
ano šlape ale iba na volnobehu a ked pridam plyn tak to striela do vyfuku a absolutne žiadny vykon tak už neviem idem kupit tie sviečky a ked to nebudu oni tak budem musiet vymenit vahu vzduchu ale nemože to bit aj v niečom inom ešte lebo mam dve vahy doma tu čo mi dali ako nahradnu s rovnakym čislom ked zapojim tak ide max na dva valce
...sviečky vymenene a stale to ide na pču!!!vstreky premerane,sviečkove kable su dobre no ja už neviem,poondeny 4valec!!!...nemate niekto stymto črepom skusenosti alebo niekto okolo PD kto by mi to vedel spravit...
hlavne klud,vsetko bude ok...skus odpojit potenciometer na klapke a tak nastartovat.je mozne ze mas skrat ked sa pohne bezec v nom..to som mal aj ja...
no a kolko stal ten potenciometer?alebo teda bude pasovat aj s 318i?a ešte mi tečie benzin cez tu podtlakovu pumpu či čo to je na vstrekovacej rampe...to by m ohla bit tiež pričina toho ked je slaby tlak...
no jasne ze moze byt pricina..to ti tece hadica asi..mne stacilo utahnut pasku a pohoda..sak skus kuknut..idu tam dve hadice iba..je k nim nahovno pristup,pouzi male zubarske zrkadlo alebo nieco take..s potakom este pockaj..to palivo bude urcite ono..
nie nie to mi tečie stej podtlakovej hluposti na rampe vstrekovacej nies hadice a vahu vzduchu som skušal dat zo z3ky a išlo rovnako a nemože to bit "halo"snimač či ako sa mu nadava ?
Ja mám tiež 318 is a robilo mi to isté ... Niekedy išlo v pohode a inokedy akoby na tri valce. Menil som sviečky, myslel som že sú vadné káble , ale nakoniec bola chyba v cievkach. Urobil som výmenu a auto od tej doby ide v pohode.
Ano, nie len kable na sviecky a sviecky je treba vymenit , niekedy sa stane , nie moc casto ale stava sa ze su na pixu aj cievky....skus este tie vymenit.