... všetko o BMW ...
momodels napísal:To je snad kazdemu jasne, ze 5 nikdy nebude tak luxusna ako 7 z logickych dovodov ale ked uz niekto porovnava tak vo svojej triede ani sedma nie je ziadny benchmark tak treba ostat pri zemi
adko napísal:
bavime sa o bmw :) a sedma vplnke je fajn zrovnatelna s hoc cim vo svojej triede .. podla mojho skromneho nazoru:)
rolls je uz auto inej kategorie aj bentley trebars :)bmw je ludovejsie vozitko :) ale zas niekde to pouzivaju bezne na taxiky no :)))
momodels napísal:
Ani jedno z nich som nemyslel ale neva, hlavne je, ze si s nou spokojny
adko napísal:
a co si myslel ? myslel si porovnanie bmw s audi mb jaguar .. a tak?:)
spokojny .. ebnem to z utesu asi coskoro :) rozmyslam nad kupou novej .. cakal som len kym zacnu robit 760 tku :)
i ked k tejto zelenej krasotinke mam svojsky vztah a bude mi ju luto predat ... mozno ju dam frajerke :)))
wlado napísal:Niekto tu porovnával e65 s favoritom?![]()
Čiže aj sociálne vydanie má jednu veľkú prednosť - viacej jazdíš a menej servisuješ.A pán je tuším zástancom populárnej teórie, že nafta patrí do traktora, či tak nejako. Ale už aj ujo Porsche pochopil, že ľudia peňaženkami hlasujú trochu odlišne a hodil naftu aj do Cayenne.
Inak toto fórum je skôr ľudoch, ktorí kupujú autá, ktoré si ako nové kúpiť nemôžu, takže zrejme vyslyšaný nebudeš.Je však úplne pochopiteľné, že človek rozmýšľa pred kúpou aj nad poruchovosťou a to aj pri novom aute. O tom sú napríklad toľko diskutované rebríčky spoľahlivosti. Takže také, že má to veľa elektroniky a preto nás nevyrušuje, že sa to kazí, to asi nie. Tak na to hľadia možno tí, čo si kupujú autá z našich daní.
momodels napísal:
To uz by bolo OT a debata na dlhsie ale myslel som len triedu S, ktora vzdy mala co sa tyka jazdneho komfortu (co je v tejto triede najdolezitejsia vec) ale aj inych malickosti navrch. Dokonca ani najnovsia F01 ju nezosadila z tronu aj ked si to niektori nadsenci myslia. Tym si MB nejak extra nezastavam ale jazdil som s tymito novymi autami a z mojho skromneho pohladu som ako amater z tejto oblasti rozdiel rozpoznal. Ono ak vies anglicky a nemecky, nie je problem najst si nazory zahranicnych renomovanych zurnalistov, novinarov a majitelov tychto aut, ze to asi nebude ojedinely nazor. Ale ako som uz pisal, ak je majitel spokojny, nie je co riesit. Kazdemu podla svojej chuti, len nech si potom stastny majitel nemysli, ze ma najlepsie auto na Svete lebo sa vzdy najde nieco lepsie.
wlado napísal:Ujo Porsche nieže nič nepochopil, ujo Porsche pochopil, čo žiada trh. A môžem ti garantovať, že to neurobil preto, aby na Slovensku predal o 10 Cayenne viac. (*,) A len tak mimochodom, najväčším prejavom sedláctva je označovať iných za sedlákov.![]()
Máš pravdu, diesel sa oplatí nový, potom už vôbec. Možno do tanku alebo do veľkého nákladiaku sa oplatí vždy, tam sa to na spotrebe vráti rýchlo. Ale ľudia si ho nekupujú iba kvôli spotrebe, ale aj kvôli priebehu krútiaceho momentu.
Ukáž mi takého, čo rozhadzuje peniaze vidlami a nerieši poruchovosť. Prosím, prosím.Poruchovosť nie je totiž iba o peniazoch, ale aj o tom, či sa vrátiš na odťahovke a či auto bude jazdiť, alebo zavadzať v servise.
wlado napísal:
Zajo napísal:No, adko ma vo vela veciach pravdu, ale jeho filozofia nie je prilis konvencna. Niekto utraca na auto 10% niekto 110%. Zivot je otazkou priorit. A slovensky BMW klub tvori prevazne stredna az nizsia stredna vrstva si myslim, co konec koncov je slovensky standard, je to smutne ale pravdive. Takze ked niekto ma 725 v nafte tak ok, iked je to ruhanieZijme na slovensku, cize to nas ospravedlnuje.
No a suhlasim ze porsche a nafta je kacirstvo. Moderne TDI je sitce OK, ale stale je to polnohospodarsky motor. Sportova znacka musi mat sportove srdce. Su to len blaznive poziadavky moderneho trhu. A tie naftove porsche sa budu predavat urcite len na slovensku