Ahoj neda mi to napisat. Mam shop a servis s mobilnymi telefonmi + robim aj Paintball. IronHide /325ci/ je moje druhe bmw kupil som ho trosku tuknute ze uplne super smiesnu cenu. To prve /318is/ma stalo mailand.
Prílohy
IronHide mam ted ale renovujem striekam a prerabam.
Ja sa hrajkám s ocelou. Som prokurista v jednej medzinarodnej firme a mám pod palcom nákup + logistiku. V robote mám paradoxne ako priblizovadlo éčkového medveda a bramboráka mám na víkendy a ako nákupný vozík pre manželku.
ja žiaľ bohu ešte nepodnikám a ani nepracujem bo som ešte študent Strednej Školy , ale po pri sa venujem grafikej tvorbe už či na pc alebo street art-u ale v buducnosti si chcem kúpiť BMW 320ci coúpe (09) je to môj sen ako som ho zbadal na jednej nemenovanej ulici :) a v tej chvíli po ňom túžim :)
Caute ja som hudobnik , mozno prave preto BMW , ten zvuk motora.som od vas trocha daleko , ale chodim na sk casto .Skoda, ze sa nemozeme spolu povrtat v aute, je to moje hoby
student spravca pocitacovej siete (defka pre vsecho na co sa da (a niekedy aj neda) pripojit monitor) a webdesigner ..... na autom som dostal financu inekciu od nasich ale uz som ju asi 2x prekonal