je to mclaren motor V12 mal ísť pôvodne do M8 ale keďže sa nezačal vyrábať tak to šupli do Mclaren F1
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
je to mclaren motor V12 mal ísť pôvodne do M8 ale keďže sa nezačal vyrábať tak to šupli do Mclaren F1
dik.. ved som sa cudoval ked tam mal chlapik na stranke napisane ze bmw 535i ale vsak je tam m-power, nie? tak sa nakoniec do bmw ani nedaval? ja som ze to je nejaky upraveny..
podla mna by to bola najkrajsia e34 ale bez tych zlatych polepov alpina.. sa mi to raz nepaci.. taktiez bez kridla by to bola popicovka.. ten spojler by som tam uz nejako prezil.. ale tie polepy mam v zuboch.. otrasne to je.. podla mna tuzing.. hovorte si co chcete..
njn 100 ludi 100 chuti osobne by som si na "obyc" 34 nedaval polepy ale takisto bych ich z alpiny nedaval dole ... ale to kridlo vzadu sa mi lubi nemozem si pomoct ... ale treba mi k temu klinove znizenie
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín