... všetko o BMW ...
, som tu nový, potrebujem vyriešiť záhadu. Keď jazdím stále mi horí poistka č. 25 (30A). Auto je z talianska takže neviem ktoré všetky spotrebiče sú pod touto poistkou. (dekel z poistkami pri motore je tiež po taliansky)
Prosím poradte mi čo to môže byť. ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
......
nové zistenie. Keď vymením poistku, nejaký čas je v pohode. Ide aj klíma. No neviem prečo po čase vyhorí. 
......
......
jasné, pomýlil som si strany ĽaP. Idem to skontrolovať či sa točí vrtuľa. Čo sa stane keď tú poistku tam nedám?
No keď zoberiem handru a pribrzím vrtuľu tak tá zastane. Neviem teda kde mám chybu
Tá poistka sa hneď nevypáli. len po čase (1hod. jazdy) Robí to zvlášť keď je vonku hic. Dusík napísal:keď naštartujem motor, vrtuľa pred chladičom sa voľne roztočí. Keď zapnem klímu, počuť na 1sec. ako sa znížia otáčky a trochu viac hučí motor.No keď zoberiem handru a pribrzím vrtuľu tak tá zastane. Neviem teda kde mám chybu
Tá poistka sa hneď nevypáli. len po čase (1hod. jazdy) Robí to zvlášť keď je vonku hic.
HELP
......
Neviem teda co s tym.
jasné našiel som ho. Nejde ani rukou potočiť.
Za koľko sa dá kúpiť? Čo všetko treba rozobrať?