... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

killme
Autor témy
Auto: Bmw 318i e46
Kraj: Nitriansky

piskanie pri ubraných otáčkach príípadne na volnobehu

Nedeľa, 12. Júla 2009, 23:16

zdravíím viem že tééma píískanie motora tu už existuje ale ja si už neviem dat rady bo mi pííska auto po určitej dobe vozenia a už som vymenil aj klinový remen aj šponovaciu kladku na klinový remen a dokonca som skuusil vymenit aj ložiská na alternátory a stáále to robbíí dalej naposledy som zistil jak keby sa to najviac ozýýva to píískanie od spodku vozidla ale nozaj už nemáám ani šajnu čo by to mohlo robit prosíím poradte niekto čo by to mohlo ešte asi robit ono ako keby sa tam niečo po určitej dobe prehreje a potom to pííska a dost hlasno dakujem

Užívateľov profilový obrázok
djlaco
Auto: 325 tds
Kraj: Trenčiansky

Re: piskanie pri ubraných otáčkach príípadne na volnobehu

Sobota, 31. Októbra 2009, 13:20

killme napísal:
zdravíím viem že tééma píískanie motora tu už existuje ale ja si už neviem dat rady bo mi pííska auto po určitej dobe vozenia a už som vymenil aj klinový remen aj šponovaciu kladku na klinový remen a dokonca som skuusil vymenit aj ložiská na alternátory a stáále to robbíí dalej naposledy som zistil jak keby sa to najviac ozýýva to píískanie od spodku vozidla ale nozaj už nemáám ani šajnu čo by to mohlo robit prosíím poradte niekto čo by to mohlo ešte asi robit ono ako keby sa tam niečo po určitej dobe prehreje a potom to pííska a dost hlasno dakujem

Presne tento isty problem sa mi zacal objavovat ked som menil klima kompresor a daval som nan staru remenicu zo stareho kompresora lebo na tom novom kompresore bola ina remenica odvtedy mi to piska ale len ked sa riadne zahreje auto po dlhsej jazde. Neviem dam to kamosovi pozriet. Co myslite kde by mohol byt problem.
BMW 325 tds touring vyrobene - Regensburg

Užívateľov profilový obrázok
Dj Dear
Auto: BMW E46
Kraj: Košický

Re: piskanie pri ubraných otáčkach príípadne na volnobehu

Pondelok, 2. Novembra 2009, 01:26

Uz sa to tu niekde riesilo, pretoze som to nasiel, ked som mal ten isty problem. Ide o suciastku s nazvom crank case vent valve, ktora stoji zhruba 50€ origo BMW. Cislo suciastky je 11 15 7 501 567 a mozes si to najst pod tymto cislom aj na stranke http://bmwfans.info/ aby si vedel ako to vyzera a kde tu suciastku najdes. :-"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných