... všetko o BMW ...
tomiboj napísal:a co tlmice???podla mna by to mohlo robit ked by boli opotrebovane mal som raz vybuchane silenbloky na zad.ramenach e34 ,ale mne to robilo to ze ked som sa pohynal tak mi buchaly ale len pri rozbiehani ale bratovy na e46 lietal zadok akokeby naprava stala na mieste a karos.sa hybala a odkedy vymenil tlmice tak uz to nerobi ale niesom odbornik takze...
Migno napísal:no ja mam uplne to iste ..... na zabitie teraz az ...... tlmice a ramena su zatial nove a stale to robi ......neviem neviem .....ked nieco zistim pisem ale :)
PS:....a chlape davaj pozor ked prsi ...nenahanaj sa v zakrutach , nechcem aby bolo o jedneho BMWckara menejchapes :)...
birki napísal:ja som zacal pocitovat tento problem na e36 ked nadskocim na hrbe alebo proste sa odlahci zadna naprava a dopada tak mi zadok trocha sekne do lava..
k_michal napísal:este napis aky mas sportovy tlmic, nie je vsetko zlato co sa blisti,
pripadne ake mas pruziny seria??, alebo si menil vsetko komplet?
mareko258 napísal:chlapi to su tlmice treba ich dat vymenit, mal som raz taky isty problem no na starom aute davno,.............