... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
VK-Tomáš napísal:
Prečo tvrdíš že jeb.utý národ vôbec nevieš čo bolo za tým že niektorý neboli spokojný.
Ja osobne nič nemám voči profituningu, ale pri rozhovore po meraní m-ka nás zavádzali najprv že sa 46-ky a 39-ny nedajú odmerať kvôli ASR snímaču a že E92 alebo E60 v pohode odmerali a nakoniec sa zistilo že ani nové m-ká tak celkom neodmerali.
Je pravda že tú druhú m3 odmerali ale to už len preto lebo sme im odporučili zavolať do MM racing-u aby sa dozvedeli ako sa to vlastne robí a čuduj sa svetu podarilo sa odmerať.
Nechcel som to tu písať, ale som musel zareagovať na to že chyba nebola v tom dotičnom ktorý nebol spokojná, ale v prístupe najprv tu vypisoval na fórum že sa prihlásili iba staré a slabé autá a keď prišlo na meranie m3 a m5 tak si nevedeli rady a museli prosiť o radu konkurenčnú firmu!
Ja osobne som bol sklamaný čo je mi ľúto lebo som si vždy myslel že Top chiptuningová firma na SK je Profituning, ale po tejto skúsenosti![]()
Ale zas nepochibujem o tom že robia dobrú prácu, ale to hlavne na obviklých TDI ktoré chipujú asi najčastejšie.
To je môj názor ak sa páči páči ak nie tak to mám v p.č.
profituner napísal:prva M3,ktoru sa nepodarilo odmerat,lebo uz bolo zakazaneod majitela merat.Ten kto bol na BMW day, vie o koho ide.
Druhu M3 sme uz odmerali bez problemov a korektne. Dotycneho pana sa aj volalo na mobil, ze mu urobime dalsie meranie, no nic. Jeho jebnu... poznamky a sposob jendania ani nebudem komentovat. No nechcem to dalej nejako riesit.
Peter92 napísal:mimochodom, chcel by som sa opytat kolko stoji odmeranie vykonu? rozmyslam, ze si dam svoju E46 odmerat, nech viem na com je. dik