... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

a ked nebudu mat vela lucov tak aj nizsia cena[/quote]
 a ked nebudu mat vela lucov tak aj nizsia cena[/quote] , je to slušná cena. Potom ich nafotím a hodím sem na okuk
 , je to slušná cena. Potom ich nafotím a hodím sem na okuk    . Teraz ich ale určite nebudem dávať robiť, najprv musím dať dokopy dušičku, je tam rozbité kľukové ložisko
 . Teraz ich ale určite nebudem dávať robiť, najprv musím dať dokopy dušičku, je tam rozbité kľukové ložisko   . Potom môžem rozmýšľať nad kolesami.
 . Potom môžem rozmýšľať nad kolesami.   
   . Je to nádhera. Pekne si ho skrášlil. Gratulujem.
 . Je to nádhera. Pekne si ho skrášlil. Gratulujem.   

MikesH napísal:nasol som jedneho chalna s E39 540 a trosku problemi skoleskom ale ked to da dokopi tak sa dojde ukazat

Jannci napísal:ach Roman, Roman... ved to je logicke, ze ti ich ukradnu... este neviem o nikom, kto mal pekne capicky, a ze by mu vydrzali na aute dlhsie ako mesiac

rezerro napísal:cafte, kam sa da v okoli zajst na geometriu? viem si to najst aj na nete, ale osobne odporucanie je lepsie... cez tyzden sa tu zdrziavam, tak by som to tu chcel poriesit, bo som daval powerflexy na predne ramena tak to chcem nastavit, nech mi to gumy nezere...
diky,
miso s pn znackou...

pocujem smyky zachvylku rev diesla a koho to nevidim
  pocujem smyky zachvylku rev diesla a koho to nevidim   matess, ten stou 530 packetovou, jeden s 60kou a este janci
  matess, ten stou 530 packetovou, jeden s 60kou a este janci  

Jannci napísal:a to bolo kedy?
hesoyam25 napísal:
vcera vecer myslim ze okolo 22 00