... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

P:S. niekto z malaciek???????
  P:S. niekto z malaciek??????? aj ked nerad ale musim to napisat bohuzial sa nezucastnim lebo som dostal len jeden den volna a ten musim nechat na to aby som zaniesol auto do servisu tak sa hadam uvidime na druhom stretku este raz sorrka
 aj ked nerad ale musim to napisat bohuzial sa nezucastnim lebo som dostal len jeden den volna a ten musim nechat na to aby som zaniesol auto do servisu tak sa hadam uvidime na druhom stretku este raz sorrka 

laskoncek napísal::cry: aj ked nerad ale musim to napisat bohuzial sa nezucastnim lebo som dostal len jeden den volna a ten musim nechat na to aby som zaniesol auto do servisu tak sa hadam uvidime na druhom stretku este raz sorrka

Fotas napísal:Caf compact, az budes presne vediet ci ides ty, alebo este s niekym, daj co najskor vediet...zatial ta nepisem..Fotas

Duffy napísal:ak pridem v sobotu rano , vstup je volny ? pusti ma tam niekto ?
ako to tam vlastne bude ? neprenocujem , len pobudnem celu sobotu a vecer pojdem do prec. vdaken
 alebo Fotasovej
 alebo Fotasovej  čau
 čau 
											compact napísal:
caf caf, no prídem, ale len v sobotu kuknut program, aj na spanilku by som sa rád pridal

Fotas napísal:
Prídi,budem rád , prihlás sa u Fotasa lebo Fotasovej

compact napísal:
ok, ešte jedna otázočka: spanilka bude aj po dialnici?

palo napísal:samozrejme ze sa da prist aj bez rezervacie.
BRMW napísal:
takže asi sa zjavíme v piatok poobede možno aj na dvoch strojoch BMW ak budú oba v pojazdnom stave :-)

palo napísal:a to druhe si privezies na voziku alebo pridete dvaja ?
a si vitaný