... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

mmracing.sk

Nino_99

Nedeľa, 11. Januára 2009, 09:17

nechapem maitela tej felicie a golfu...akoo ?? to mu nenapadne ze bude absolutne trapny a ze vobec to tomu neprida na krase ??? :?

Užívateľov profilový obrázok
Turbo
Auto: E36 323ti compact
Kraj: Bratislavský

Re: Nové M3-ky :-)

Štvrtok, 26. Marca 2009, 22:53

asi uz nechce swiftovat
Obrázok
EX E36 316i Compact
.....E36 323ti Compact

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Re:

Piatok, 27. Marca 2009, 01:39

pepo286 napísal:
Asi si dam na kapotu znak Shade ked oni mozu mat BMW ... to budem jaky 'frajer' :lol:

brutalny napad \:D/ ked si mozu ti co maju 316-tky davat napisy m-power, a tí co maju m-ka davat 316i, preco by som si ja nemohol dat na bmw znak skoda.. kua tuning jak svina :lol: :lol: ale jedinecny :roll: dufam :-# :-k

M3Power napísal:
No nevím jak u vás, ale u nás se té novější Š120 říkalo eMko (model MAX), tak proč tam to M nemít ? :lol: :lol:

hm.. toto bolo velmi pekne povedane.. s tym sa da len suhlasit.. u 120cin to je este ospravedlnene, ale felicii, a golfu sa tak isto nehovori :lol: :lol: :lol:
.

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Piatok, 27. Marca 2009, 10:05

Dnes som cestou do roboty videl striebornú E46 sedan s logom M3 ale tá 3ka bola o pol riadku nizsie :)
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Sauser
Auto: E90 330i - ex

Streda, 1. Apríla 2009, 21:42

myslel som, ze to M-ko bez 3ky byt len Mtechnik - mkovy podvozok, volant, sedane..? uz mam take Mko kupene a chystal som si ho dat na kufor miesto oznacenia motora ](*,) po tych instalaciach na feldach, svistoch a volfoch asi ostane v sufliku..
F30 330xd lci, ex: E90 330i

pepo286

Streda, 1. Apríla 2009, 21:53

Sauser napísal:
myslel som, ze to M-ko bez 3ky byt len Mtechnik - mkovy podvozok, volant, sedane..? uz mam take Mko kupene a chystal som si ho dat na kufor miesto oznacenia motora ](*,) po tych instalaciach na feldach, svistoch a volfoch asi ostane v sufliku..

no .. myslim ze na 330i by mne ///M-ko nevadilo ak sa to tebe paci ;) ...
E46 320D Touring 100kW (2001)

Štiky
Auto: ///M-Power

Sobota, 4. Apríla 2009, 23:36

ked mam na E36ke narazniky z M3jky, kola z M3jky, prevodovku z M3jky, a M3jkovy motor, mozem si tam nacapit: //M? =P~
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

Mulder5
Auto: E34, E36
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 08:27

Sauser napísal:

Lepšie //M na BMW aj keď len s minimálnym "M" packetom, ako //M bez BMW :mrgreen:
A toto sú moji krásavci:
Obrázok Obrázok

stjr
Auto: Otec ma Feliciu
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 11:44

///M nacapane na non-M aute je cista POZERINA. Aj keby malo 4000 koni a 2 ///M narazniky na kazdej strane tak to ///M na to auto proste nepatri.
Obrázok

Sauser

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 12:00

to je hovadina.. Hrat sa na M3/M5 atd to je pozerina (spravit si auto aby si ludia mysleli ze ma M3). Dat si na kufor len ///M aby si si skraslil auto je uplne v pohode.. A ak si niekto mysli, ze ked ma na kufry ///M a ze ma M3 tak to je poser..

stjr

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 12:49

Sauser napísal:
to je hovadina.. Hrat sa na M3/M5 atd to je pozerina (spravit si auto aby si ludia mysleli ze ma M3). Dat si na kufor len ///M aby si si skraslil auto je uplne v pohode.. A ak si niekto mysli, ze ked ma na kufry ///M a ze ma M3 tak to je poser..

Ved tym ze tam mas to ///M tak sa na to M auto predsa hras, nie???

...ze vraj skraslit si auto nalepenim ///M na kufor... Noo, niekde sa to povazuje za VRCHOL nevkusu, pozerstva a malosti, inde si s tym ludia 'skrasluju' auta. 100 ludi 100 chuti...

Ale v konecnom dosledku mas pravdu, je to v pohode. Ak chces byt blink blink, pimpin' low-rider tak ///M badge na to auto proste patri... To bez debaty. Vid foto v ramci tohto threadu...

PS - na kufri sa nepise s Y.
Obrázok

jarox
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 14:10

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 19:03

jarox napísal:

=D> :D :o \:D/ :lol: :lol: :D
tak toto je asi najbrutalnejsia stranka :D :D :D :D =D> =D>
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

Sauser

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 20:23

stjr napísal:

Ved tym ze tam mas to ///M tak sa na to M auto predsa hras, nie???

...ze vraj skraslit si auto nalepenim ///M na kufor... Noo, niekde sa to povazuje za VRCHOL nevkusu, pozerstva a malosti, inde si s tym ludia 'skrasluju' auta. 100 ludi 100 chuti...

Ale v konecnom dosledku mas pravdu, je to v pohode. Ak chces byt blink blink, pimpin' low-rider tak ///M badge na to auto proste patri... To bez debaty. Vid foto v ramci tohto threadu...

PS - na kufri sa nepise s Y.

iste, niekto, kto v zivote nevidel BMW, tak ako tuneri v tejto teme a pravdepodobne aj ty, si moze mysliet, ze auto, kt. ma na kapote ///M je M3, my ostatni vieme, ze M3ka ma na kufri ///M3 a dalsich mnoho znakov, ktore ho vizualne vyrazne odlisuju.. a mozno si myslis, ze kazde auto, kt. ma na volante, prahoch, pake alebo elektronoch ///M je M3ka, alebo sa na nu minimalne hra..

nemusime sa zhodnut vo vsetkom. dolezite je, ze sa zhodneme v tom, ze kazdy moze robit co sa mu paci a nasledne si moze kazdy vytvorit vlastny nazor.. kazdy podla svojich znalosti a vyspelosti..

PS: na i/y kaslem, vyznam to nemeni, tak v buducnosti si gramatiku mozes nechat pre seba.

stjr

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 20:44

Sauser napísal:

iste, niekto, kto v zivote nevidel BMW, tak ako tuneri v tejto teme a pravdepodobne aj ty, si moze mysliet, ze auto, kt. ma na kapote ///M je M3, my ostatni vieme, ze M3ka ma na kufri ///M3 a dalsich mnoho znakov, ktore ho vizualne vyrazne odlisuju.. a mozno si myslis, ze kazde auto, kt. ma na volante, prahoch, pake alebo elektronoch ///M je M3ka, alebo sa na nu minimalne hra..

nemusime sa zhodnut vo vsetkom. dolezite je, ze sa zhodneme v tom, ze kazdy moze robit co sa mu paci a nasledne si moze kazdy vytvorit vlastny nazor.. kazdy podla svojich znalosti a vyspelosti..

PS: na i/y kaslem, vyznam to nemeni, tak v buducnosti si gramatiku mozes nechat pre seba.

No este ze si mi to tak fundovane vysvetlil. U nas na valale nikto BMW nevidel ani na obrazku, nie aby sa este niekto vozil, tak mi prepac moju nevedomost, panko s BMW. Urcite ale vsetci vieme ze ///M na kufri non-M auta je VIDLAKOVINA najhrubsieho zrna!!!

Si ma pobavil teraz... Vazne!

PS - Nejde o vyznam. Ide skor o to, ze si o sebe prezradil, ze si nezvladol ani elementarnu vec ako je gramatika rodneho jazyka, ktora sa mimochodom vyucuje na prvom stupni a tym si o sebe prezradil straaaasne vela.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní