... všetko o BMW ...
pepo286 napísal:Asi si dam na kapotu znak Shade ked oni mozu mat BMW ... to budem jaky 'frajer'
M3Power napísal:No nevím jak u vás, ale u nás se té novější Š120 říkalo eMko (model MAX), tak proč tam to M nemít ?![]()
Sauser napísal:myslel som, ze to M-ko bez 3ky byt len Mtechnik - mkovy podvozok, volant, sedane..? uz mam take Mko kupene a chystal som si ho dat na kufor miesto oznacenia motorapo tych instalaciach na feldach, svistoch a volfoch asi ostane v sufliku..
Sauser napísal:myslel som, ze to M-ko bez 3ky byt len Mtechnik - mkovy podvozok, volant, sedane..? uz mam take Mko kupene a chystal som si ho dat na kufor miesto oznacenia motorapo tych instalaciach na feldach, svistoch a volfoch asi ostane v sufliku..
Sauser napísal:to je hovadina.. Hrat sa na M3/M5 atd to je pozerina (spravit si auto aby si ludia mysleli ze ma M3). Dat si na kufor len ///M aby si si skraslil auto je uplne v pohode.. A ak si niekto mysli, ze ked ma na kufry ///M a ze ma M3 tak to je poser..
jarox napísal:ty majitelia novych eM3jek asi citali tento navod![]()
http://www.tuzing.com/view.php?cisloclanku=2004120601
alebo
http://www.tuzing.com/view.php?cisloclanku=2005060101
stjr napísal:
Ved tym ze tam mas to ///M tak sa na to M auto predsa hras, nie???
...ze vraj skraslit si auto nalepenim ///M na kufor... Noo, niekde sa to povazuje za VRCHOL nevkusu, pozerstva a malosti, inde si s tym ludia 'skrasluju' auta. 100 ludi 100 chuti...
Ale v konecnom dosledku mas pravdu, je to v pohode. Ak chces byt blink blink, pimpin' low-rider tak ///M badge na to auto proste patri... To bez debaty. Vid foto v ramci tohto threadu...
PS - na kufri sa nepise s Y.
Sauser napísal:
iste, niekto, kto v zivote nevidel BMW, tak ako tuneri v tejto teme a pravdepodobne aj ty, si moze mysliet, ze auto, kt. ma na kapote ///M je M3, my ostatni vieme, ze M3ka ma na kufri ///M3 a dalsich mnoho znakov, ktore ho vizualne vyrazne odlisuju.. a mozno si myslis, ze kazde auto, kt. ma na volante, prahoch, pake alebo elektronoch ///M je M3ka, alebo sa na nu minimalne hra..
nemusime sa zhodnut vo vsetkom. dolezite je, ze sa zhodneme v tom, ze kazdy moze robit co sa mu paci a nasledne si moze kazdy vytvorit vlastny nazor.. kazdy podla svojich znalosti a vyspelosti..
PS: na i/y kaslem, vyznam to nemeni, tak v buducnosti si gramatiku mozes nechat pre seba.