... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

paja
Kraj: Žilinský

Re: predam e39 540i m-paket

Štvrtok, 19. Marca 2009, 07:06

ty si fakt neskutočný trapko a o odborníkovi sa hovorit fakt tiež nedá...auto poznám od prvej chvíle čo došlo na slovensko... bol to neskutočný cukrík, potom malo tú nehodu o ktorej tu hovoríte, žiadny predok ani zadok tahaný na stolici NEBOL !!! to auto stálo dlho u nášho riaditela klubu takže sto ludí ti povie že tam zadok ani predok tahaný nebol, lebo videli čo s ním bolo !!! a to že sa to majitel rozhodol robit poriadne, že ho nastriekal celé a nie len pár dielov, že kúpil nové svetla a urobil si Mpaket ja len ocenujem... a ABG svieti preto lebo je iný volant - podotýkam s AIRBAGOM a treba to dat upravit aby to fungovalo lebo tam bol dáky iný konektor!!! apropo povodný volant s multifunkciou si kamarát DIABLO zobral do svojho auto a podotýkam že nebol na nom vystrelený ABG !!! takže tak... je to dobré auto, chodí neskutočne a je dobre urobené odborníkom ... založ si PEUGEOT klub a odser sa tam ...
*** 330cd***E46 lift M-paket(milacik) a 330 E92 novy clen :-)
530D E60 orientalblau
323Ci E46 hellrot
330D E46 lift schwarz II
320D E46 facelift titansilber
730dA E38 lift orientalblau

** PaP AUTO MARTIN **

Užívateľov profilový obrázok
Dogg88
Auto: n/a

Štvrtok, 19. Marca 2009, 07:19

paja napísal:
ty si fakt neskutočný trapko a o odborníkovi sa hovorit fakt tiež nedá...auto poznám od prvej chvíle čo došlo na slovensko... bol to neskutočný cukrík, potom malo tú nehodu o ktorej tu hovoríte, žiadny predok ani zadok tahaný na stolici NEBOL !!! to auto stálo dlho u nášho riaditela klubu takže sto ludí ti povie že tam zadok ani predok tahaný nebol, lebo videli čo s ním bolo !!! a to že sa to majitel rozhodol robit poriadne, že ho nastriekal celé a nie len pár dielov, že kúpil nové svetla a urobil si Mpaket ja len ocenujem... a ABG svieti preto lebo je iný volant - podotýkam s AIRBAGOM a treba to dat upravit aby to fungovalo lebo tam bol dáky iný konektor!!! apropo povodný volant s multifunkciou si kamarát DIABLO zobral do svojho auto a podotýkam že nebol na nom vystrelený ABG !!! takže tak... je to dobré auto, chodí neskutočne a je dobre urobené odborníkom ... založ si PEUGEOT klub a odser sa tam ...

Ak je podla teba normalne zaborit prsty 3cm do volantu a tvrdit ze je tam airbag, tak si ozaj odbornicka a nie je o com debatovat :wink:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

BMino
Auto: modre

Štvrtok, 19. Marca 2009, 07:31

Co takto vyuzit ten sneh a ist sa gulovat, na miesto toho hadania?
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 19. Marca 2009, 08:11

myslite si zeby nebolo na mieste povedat ako velmi a co bolo poskodene na tom aute. mimochodom z foto sa mi nezda zeby bolo nieco zle. ak to bolo opravene dobre a vyzera byt ze naozaj dobre tak kde je problem potom?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

ordinaryguy
Autor témy
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 19. Marca 2009, 09:20

Take mne to zajima. Snad se nam majitel vyjadri, co je a neni pravda z vyse napisaneho... :smile:

bober

Štvrtok, 19. Marca 2009, 09:34

AHA!!!!
Tak už som pochopil prečo toľko kriku pre jedno auto.
Lebo sa to dotklo zakladateľov klubu.
Mimochodom ja sa stále nesťažujem!!! Sťažoval som sa dva krát a to vždy pre vymazaný príspevok.
Cenzurujete to, čo sa vám ,,zakladateľom klubu,, práve nepáči.
Toto ale správne nieje.
Kde je zmysel pre objektivnosť?

PS: Keby som bol býval hneď vedel že to je auto zakladatela tejto stránky ani by som si nedovolil kritizovať jeho stav. ](*,) ](*,) ](*,)

Dogg88

Štvrtok, 19. Marca 2009, 09:38

bober napísal:
AHA!!!!
Tak už som pochopil prečo toľko kriku pre jedno auto.
Lebo sa to dotklo zakladateľov klubu.
Mimochodom ja sa stále nesťažujem!!! Sťažoval som sa dva krát a to vždy pre vymazaný príspevok.
Cenzurujete to, čo sa vám ,,zakladateľom klubu,, práve nepáči.
Toto ale správne nieje.
Kde je zmysel pre objektivnosť?

PS: Keby som bol býval hneď vedel že to je auto zakladatela tejto stránky ani by som si nedovolil kritizovať jeho stav. ](*,) ](*,) ](*,)

Presne! =D> =D> =D> uz vies preco mam napomenutie...dufam ze dostanem rovno ban. Sak nech ti pofoti ako to vyzera pod tesneniami a uvidis ci si vymyslam...

Xader
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 19. Marca 2009, 09:49

Chalani, auto nie je zakladatela tejto stranky :lol: ako ste na to preboha dosli ? OMG :shock:
Inak to ze svieti airbag o nicom nesvedci. Nam ked menili kozu, tak pod sedadlom vodica mas senzor airbagu, ktory odpojili a potom zapojili. Airbagy su funkcne, len chyba nie je vymazana. Taktiez, ked som na e36 M3 daval ine sedadla, tak sa to odpojilo a svietila kontrolka. Nesvedci to o nicom. Tak nebudte neobjektivni aj vy, ked sa buchate do prs o objektivnosti. Naco sa hadat ? chcete kupit to auto ? ak nie, tak ste si uz napisali svoje a nemusime mu tuto zasvinovat celu temu :-k
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring

Štvrtok, 19. Marca 2009, 09:50

Ako idealne riesenie sa mi zda, dat sem fotky po nehode, aby sa predislo nedorozumeniam...

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Štvrtok, 19. Marca 2009, 09:51

Dogg88 napísal:

Ak je podla teba normalne zaborit prsty 3cm do volantu a tvrdit ze je tam airbag, tak si ozaj odbornicka a nie je o com debatovat :wink:

Jedna malickost, to iste som urobil na volante na e36-tke ktore malo airbag, ktory sa pocas nehody aj otvoril.. nevidane....
Dalsia vec Paja o BMW vie toho viacej ako ty niekedy len budes vediet a za tym si stojim!
Jack Daniels + Coca Cola :)

BMino
Auto: modre

Štvrtok, 19. Marca 2009, 09:58

preco do neho zrazu vsetci drbete? hlavne ludia ktory s tym nemaju nic spolocne?
nech si to s nim vypise fester
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

paja

Štvrtok, 19. Marca 2009, 12:43

Dogg88 napísal:

pozri mám možnost denno denne si tam zabárat prsty lebo auto je u nás v MT ale dajak mi to nejde, kdožvie kde si ich pchal, nie je to o tom či sme zakladali tento klub alebo nie ale ja o tom, jasne že sa nebudeme prizerat na to čo tu píše dakdo o aute ktoré dobre poznáme !! ale o tom že píše dáky "ODBORNíK" kraviny s takou istotou že je to neuveritelné... ak bude požiadané vyjadrím sa čo presne tomu autu bolo ale nemám to ze potrebu, na stolici bolo ale s ani jedným nosníkom hýbané nebolo... o to tu ide, a čo sa týka mojej odbornosti chuja teba je do nej, mala som v svojom živote viac BMW ako ty si vieš vobec predstavit !!
530D E60 orientalblau
323Ci E46 hellrot
330D E46 lift schwarz II

** PaP AUTO MARTIN **

paja

Re: Pokec o buracke / aute na predaj

Štvrtok, 19. Marca 2009, 12:48

ospravedlnujem sa za nadávku ... žiadala sa mi tam... dobre už som skončila, jasne podme radšej ten sneh využit, cez víkend sa dúfam vidíme a jazdíme kamoši...( viete ktorí) 8) 8)
530D E60 orientalblau
323Ci E46 hellrot
330D E46 lift schwarz II

** PaP AUTO MARTIN **

Dogg88

Štvrtok, 19. Marca 2009, 13:37

paja napísal:
pozri mám možnost denno denne si tam zabárat prsty lebo auto je u nás v MT ale dajak mi to nejde, kdožvie kde si ich pchal, nie je to o tom či sme zakladali tento klub alebo nie ale ja o tom, jasne že sa nebudeme prizerat na to čo tu píše dakdo o aute ktoré dobre poznáme !! ale o tom že píše dáky "ODBORNíK" kraviny s takou istotou že je to neuveritelné... ak bude požiadané vyjadrím sa čo presne tomu autu bolo ale nemám to ze potrebu, na stolici bolo ale s ani jedným nosníkom hýbané nebolo... o to tu ide, a čo sa týka mojej odbornosti chuja teba je do nej, mala som v svojom živote viac BMW ako ty si vieš vobec predstavit !!

Auto je v MT? Zaujimave ze ma RK znacku a ja som ho videl a jazdil som na nom v RK. Bolo na stolici ale nosniky neboli chytene, no to to je dobre teda to si bolo na tej stolici odychnut ci co? Neviem ale zda sa mi ze sa nepozname tak neviem ako mozes pisat dristy o tom co kto vie a na akych autach jazdil...neporovnavaj sa somnou ked si ma vzivote nevidela! A ze fotky das ked o ne niekto poziada, necitas to tu? kolky ludia o ne ziadali...ja keby som nemal co skryvat tak nemam problem odfotit ti hocico.

chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Re: Pokec o buracke / aute na predaj

Štvrtok, 19. Marca 2009, 13:42

#-o vy ste tu jak male deti, sa tu doseba navzajom obuvate, dajte sem fakty(alebo to co si myslite) ale navzajom sa neurazajte, sak nieste nejake zvierata, aj ja som riesil vela tem kde som nemal pravdu a nanikoho som ani raz nic zle nenapisal, skuste to aj vy, nieje to take tazke [-o<
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 214 neregistrovaných