... všetko o BMW ...
dcbiker napísal:Cawko chcel by som sa spytat mam na plane si kupit 5-ku baworaka s objemom 2.5tds----143koni ake mate na nu nazori alebo ake to je auto dajte mi vedeit bude taky dobry poradte mi ...dikes moc chalani ....
dcbiker napísal:Cawko chcel by som sa spytat mam na plane si kupit 5-ku baworaka s objemom 2.5tds----143koni ake mate na nu nazori alebo ake to je auto dajte mi vedeit bude taky dobry poradte mi ...dikes moc chalani ....
GOOSE napísal:No zatial som nestretol cloveka co by to auto v niecom chválil.
mathesss napísal:
Slabí ťah, dlho mu to trvá kym začne ťahať. Je to najkazovejší motor aky BMW vyrobilo. Strašne praskajú hlavy... Keď diesel tak jedine 530d. Iné ani nepozeraj
jackal69 napísal:No tak prave si stretol, ja to auto mam a az na par malickosti, ho musim len a len chvalit,pohodlne,svizne od 1500otacok a zvuk je tiez pastva pre ucho
luky2208 napísal:hlava na tom motore ti pukne len ak chybu roby ten čo sedí za volantom,jednoducho super jednoduchý motor.Užasna spotreba a aj zvuk. Ak je nastavený ako má tak by som to ani začiatočnikovy neodporučal. Samozrejme hovorým o 325 nie o 318 u tej tam vynechaj ten zvuk a aj vykon,ale aj tak ujdePardon mal som na mysly samozrejme 525 tds ale je to presne ten istý motor ako u 325tds.
mathesss napísal:
takže potom asi ľudia nevedia jazdiť... To je dobré vysvetlenie=)) Potom prečo nepraskaju tak bežne hlavy na 530d alebo na nejakých benzínoch???=) Alebo na šoférovanie 525tds potrebuješ špeciálny kurz: AKO JAZDIŤ NA 525TDS, ABY NEDRBLA HLAVA???
Sorry ale je to uplná blbosť! Jednoducho ten motor musí zvládať ako opatrnú tak aj svyžnejšiu jazdu bez akéj koľvek újmi. Každý vie že treba dávať pozor pri studených štartoch a podobne, ale praskaju lebo jednoducho tá hlava nezvláda taký tlak...
Jediné s čím súhlasím je to že 525tds si kúpia ľudia ktory o BMW nemajú dobrý prehľad, lebo pochybujem si že si niekto bude kupovať vedome to, čo bolo od daného výrobcu najkazovejšie v ponuke!
A ešte čo sa týka toho výkonu... V trojke sa ten motor dal zniesť.. V peťke je slabí, a v sedmičke je to katastrofa!
Každý, kto sa vozil na hociktorom 6valci od BMW vie, že 525tds je to slabota!
mathesss napísal:""TDS je nahovno a praskaju tam hlavy""
takže potom asi ľudia nevedia jazdiť... To je dobré vysvetlenie=)) Potom prečo nepraskaju tak bežne hlavy na 530d alebo na nejakých benzínoch???=) Alebo na šoférovanie 525tds potrebuješ špeciálny kurz: AKO JAZDIŤ NA 525TDS, ABY NEDRBLA HLAVA???
Sorry ale je to uplná blbosť! Jednoducho ten motor musí zvládať ako opatrnú tak aj svyžnejšiu jazdu bez akéj koľvek újmi. Každý vie že treba dávať pozor pri studených štartoch a podobne, ale praskaju lebo jednoducho tá hlava nezvláda taký tlak...
Jediné s čím súhlasím je to že 525tds si kúpia ľudia ktory o BMW nemajú dobrý prehľad, lebo pochybujem si že si niekto bude kupovať vedome to, čo bolo od daného výrobcu najkazovejšie v ponuke!
A ešte čo sa týka toho výkonu... V trojke sa ten motor dal zniesť.. V peťke je slabí, a v sedmičke je to katastrofa!
Každý, kto sa vozil na hociktorom 6valci od BMW vie, že 525tds je to slabota!