... všetko o BMW ...
Helldiver napísal:ze M50 ma bezudrzbove zapalovanie a ventilovy rozvod, cize priemerna M50 na slovensku (= motor s mizernou opaterou a investiciami do udrzby),
Dogg88 napísal:Len tak xcem kusok poopravit a mozno trosku urobit v tom jasnejsie, 535-tka nebola 8 valec u e34-ky, len u e39-tky a 530i sa robili aj v8 a aj radove 6 valce.Zdravicko, som tu novy takze sa ospravedlnujem ak tu uz takato, alebo podobna tema bola no neda mi nespytat sa...
Takze zaciatkom leta si chcem kupit BMW e34 a neviem si vybrat motor.
Vyberam z 525i, 530i a 535i
trochu som pobehal po nete a kedze nie som az taky dobry z anglictiny vyrozumel som len tolko:
525i je radovy 6 valec 192ps
530i je tiez radovy 6 valec ale ma mensi vykon a to 188ps (neviem preco? lebo je starsi?)
535i je V8 ale ma "iba" 211ps iba pisem koly tomu ze 525i ma 192ps a je o liter mensi
Tak sa vas chcem opytat ktory by ste odporucili a aky je vlastne vnich rozdiel?
Spotrebu az tak neriesim, skor spolahlivost a vykon 540i som sem nedal lebo je ich velmi malo a ja chcem len manual a tych je este menej :)
DAKUJEM
mosqo napísal:tak podla mna 525i s vanosom je asi najlepsi kompromis medzi vykonom a spotrebou, ale ta co si sem hodil nema vanos cize to by som nebral jednoznacne z tych troch ten 535i
k_michal napísal:nahodou ta posledna 535 nevyzera beznadejne, treba sa na nej zviest a popozerat, za to nist nedas.
trepat sa pre nieco 1000 a viac km s neistym vysledkom tiez neni vyhra