... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 19
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Re: BMW - zadny nahon

Utorok, 3. Februára 2009, 11:18

R0nnIe napísal:
vela ludi tvrdi ze lebsie ide cez zimu to kopca, ale je to kokotina.

maju pravdu, ale plati to iba na spiatocke !
predokolka je ako kladivo, vpredu tazka a tam ma aj nahon,
preto ked cuva do kopca presunie sa tazisko dole, vyjde lahsie ako zadokolka ktora ma vahu rozlozenu 50:50
takze ked ides na lyzovacku, staci uz len otocit sedadlo o 180 a prehodit volant za predne sedadlo a sprevodovat.. :lol:
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Utorok, 3. Februára 2009, 14:15

R0nnIe napísal:
...vela ludi tvrdi ze lepsie ide cez zimu to kopca, ale je to kokotina...

to tvrdia ti, co nemali zadokolku

limon4
Auto: e92 330i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 3. Februára 2009, 14:29

no uz to tu bolo napisane vela krat,,, a mudro !! =D> =D>
ja osobne si myslim,ze ten kto vravi,ze BMW je auto iba na leto dobre,,,ten za volant s bielomodrou vrtulkou nepatri,,,
dovod,,, : nevie jazdit!! (ak niesu na p..u pneu)
osobna skusenost
pred rokom som jazdil na VW matador M59 nove
a tento rok,,, BMW matador M59 nove
neporovnatelne,,,!!! ja osobne si myslim,ze ak to vies,,!! tak to auto je ovladatelnejsie lepsie citatelnejsie a ked sa dostanes do smyku tak nic nieje stratene ,,,(pokial neide oproti karosa) :lol: zatacka sa da pekne krasne prejst pod kontrolou,,,s prstom v zadku,,(toto uz nieje osobna skusenost) [-X

osobne som nemal problem ani zastavit v kopci a pohnut sa dalej,,,takze ,,ak zastavis na mieste a rano sa nevies pohnut,,,hm,,
1.kup nove pneu,,,a ak nepomaha!!!
2.predaj rychlo BMW,,, bo problem je neodstranitelny!!! a neohrozuj nas ostatnych smrtelnikov
e92 330i
e90 330i EX
e46 330d EX

2bad
Auto: BMW 530d e39
Kraj: Nitriansky

Utorok, 3. Februára 2009, 16:14

limon4
Krasne napisane! :) hlavne posledny riadok ;)
Felicia "novy xicht" 1.3MPi 50kw ex
BMW e36 M52 320i 110kw ex
BMW e39 M57 530dA 142kw - aktual

Obrázok

http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq ... re=related

berky e30

Utorok, 3. Februára 2009, 23:24

Mam BMW E36 320i Touring nove pneu nemam problem sa rozbehnut ani vkopci!!!!Asi budes mat tie pneu na p..u !!Takze ja som rad ze mam BMW nemenil by som ani koli nejakej zime,so zadokolkou sa super vyblaznis!!!!

P.S.:Jedna nevyhoda predokolky je ze ked sa chces tocit na rucke tak deries aj predne aj zadne pneu!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
P.S.2:Na BMW iba zadne (takze ti tie pneu dlhsie vydrzia) :D :D :D :D :D :D :D

Prajem bespecne driftovanie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Charl
Auto: e30 318iS
Kraj: Trenčiansky

Streda, 4. Februára 2009, 01:50

aniel1 napísal:
Vsetkym vdaka za rady a cenne komentare ale mne s toho vsetkeho akurat vyplyva asi takato rovnica:
- ze ak mas bawo alebo auto so zadnym nahonom musis byt stale v strehu co ak....
- tym padom ako sofer aj ked v "luxusnom aute" musis byt na ihlach
=> pretoze z "zdraheho auta" sa nestava pohodlna jazda ....ale jazda premyslania a napatia{myslim v zime} :-)

kup si foobiu...
Obrázok

slamec

Streda, 4. Februára 2009, 08:29

Charl napísal:

kup si foobiu...
... a najlepšie junior, tá mená taký kruťák

aniel1 napísal:
Vsetkym vdaka za rady a cenne komentare ale mne s toho vsetkeho akurat vyplyva asi takato rovnica:
- ze ak mas bawo alebo auto so zadnym nahonom musis byt stale v strehu co ak....
=> pretoze z "zdraheho auta" sa nestava pohodlna jazda ....ale jazda premyslania a napatia{myslim v zime} :-)

"aniel1" to čo si napísal je riadna pi...na lebo ročná fóbia je drahšia ako 10ročné bawo ale komfort, bezpečnosť a pôžitok bude vždy na strane bawa.

:arrow: to je môj názor, ktorý je nemenný

berky e30

Streda, 4. Februára 2009, 11:41

aniel1 napísal:

"Pekne podakovanie",tak mne uz len stoho vypliva kup si dake cupe najlepsie rapidu aby si to snou tak neodpichol do driftu a budes si kludne jazdit,nebudes na ihlach a za taku spotrebu ako my na Bavach!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S.:A budes mat lacne auto spohodlnou jazdou a nebudes napaty,mozes mysliet na co chces!!!!Hlavne na to ako si to my s autom znacky BMW UZIVAME !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stjr
Auto: Otec ma Feliciu
Kraj: Zahraničie

Streda, 4. Februára 2009, 12:15

Tak zase budme aspon trosku objektivny. Kto si precita tento thread, ktory je pravezne o tom ako jedinec X vysiel na BMW Y na kopec Z a k tomu v zime a pri tom zanechal vsetky zadokolky daleko za sebou, ma pocit ze RWD v prevedeni BMW bez akychkolvek pochyb dominuje nad predokolkami vo vsetkych rezimoch a pri akychkolvek podmienkach. Vsetci vieme ze tomu tak nie je...

Proste tak, ako vsetko ine aj RWD ma svoje slabiny a tie sa prejavuju prave v nie idealnych podmienkach i.e. sneh, mokro. Na druhej strane, si to fajnsmeker vie neskutocne uzit so zadnym nahonom ak su tie jazdne podmienky o nieco lepsie a urcite nic podobne nezazije s FWD.

Svoje auto mam rad, jazdu v aute vnimam viac ako premiestnit sa z A do B, na zadnom nahone jazdim uz asi 6. rok, ale aby som pravdu povedal, na zimu radsej sedlam nieco ine ako 335i. Nebudem specifikovat, ale ma to 4 kruhy na prednej maske a citim sa v tom o dost bezpecnejsie v prave aktualnom rocnom obdobi...

Tot moj nazor...
Obrázok

slamec

Streda, 4. Februára 2009, 12:26

stjr napísal:
... si to fajnsmeker vie neskutocne uzit so zadnym nahonom ak su tie jazdne podmienky o nieco lepsie a urcite nic podobne nezazije s FWD ...

manželka pravideľne krotí 180 koní na zadnom náhone a si pochvaľuje :lol:

#-o

BMWpositiv

Streda, 4. Februára 2009, 12:44

slamec napísal:
manželka pravideľne krotí 180 koní na zadnom náhone a si pochvaľuje :lol:

#-o

...moja zas krotí 193 poníkov a nechce meniť za nič na svete... :bmwball:

stjr
Auto: Otec ma Feliciu
Kraj: Zahraničie

Streda, 4. Februára 2009, 12:46

BMWpositiv napísal:
...moja zas krotí 193 poníkov a nechce meniť za nič na svete... :bmwball:

Je tu este niekto, koho manzelka 'kroti' este viac koni? Nech je to kompletne...

Pani, uprimne sa tomu tesim, ale aku mam toto vypovedaciu hodnotu k pozitivach/negativach zadneho nahonu?
Obrázok

slamec

Streda, 4. Februára 2009, 12:49

stjr napísal:

Je tu este niekto, koho manzelka 'kroti' este viac koni? Nech je to kompletne...

Pani, uprimne sa tomu tesim, ale aku mam toto vypovedaciu hodnotu k pozitivach/negativach zadneho nahonu?

:idea: takú, že ak sa toho neboja "Ženy" tak prečo sa toho bojí chalan a hlavne keď ide o menší výkon

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Streda, 4. Februára 2009, 12:52

mozeme to jednoducho zhrnut, ze kazdy jazdi na tom kde sa citi bezpecne a ako tomu automobilu veri... 100 ludi 100 chuti a podla mna netreba nikoho presviecat aby jazdil na RWD ked sa mu nechce, skor nech ten clovek jazdi bezpecne, neskusal ci stale platia zakony fyziky, neprecenoval svoje schopnosti a to co sa nachadza na vozovke okrem asfaltu...

valer750
Kraj: Prešovský

Streda, 4. Februára 2009, 13:31

ice.blade napísal:
mozeme to jednoducho zhrnut, ze kazdy jazdi na tom kde sa citi bezpecne a ako tomu automobilu veri... 100 ludi 100 chuti a podla mna netreba nikoho presviecat aby jazdil na RWD ked sa mu nechce, skor nech ten clovek jazdi bezpecne, neskusal ci stale platia zakony fyziky, neprecenoval svoje schopnosti a to co sa nachadza na vozovke okrem asfaltu...

Rozumne napisane =D>
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 19

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných