bramborak napísal:chlapi, co by stála cca vymena zotrvacniku na 330xd ? je to moc nakladne asi, ze ?
vibruje auto do 1000 otacok...
treba jednoznačne vymeniť všetky silenbloky,aj ked nie sú narušené, ja som menil za febi silenbloky, po 10tisíc km začali vybrácie znova.,nebolo ani náznaku na nových silenblokoch,že by boli opotrebované a vybrovalo to jak huspenina,ako keby tam ani neboli . vymontoval som ich opäť a vymenil som ich za Mayle silenbloky a auto ide jak nové,tichúčko. a tie Febi som zaniesol spať na predajňu,odkial som ich kúpil,nech mi vrátia peniaze a nech ich pošlú na reklamáciu,majú predsa 2 roky záruku, tak nech sa ich výrobca naučí poriadne vyrábať v dostatočnej kvalite a životnosti a nech vidí,čo to za šmejdy vyrába..... Treba reklamovať vždy silenbloky,nech sa ich naučia vyrábať,ked budú firmy vidieť,že sú problémy zo silenblokmi a sú nekvalitné a sú náchylné a nič nevydržia hlavne na dieslových E46kách,tak sa ich budú snažiť vyrábať v zosilnenej kvalite podobne ako Mayle, ktorý dávajú 4 roky záruky na silenbloky...