... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

balusan1
Autor témy
Auto: 318ti
Kraj: Košický

Re: 318ti

Pondelok, 5. Januára 2009, 10:28

moila napísal:
no pridam sa ku reakciam majitelov compactov...
na svojom som isiel cez 225 tachometrovych, nemeral som to GPSkom ani niakym inym pristrojom ale taktiez pochybujem ze to niekto kto tu riesi maximalne rychlosti overuje aj inak(ak ano tak sorry)...
Tuto rychlost som dosiahol na 16kach s gumamy 225-50...a nebol som este v obmedzovaci len skoncila rovinka na ktorej som to skusal...tipujem ze po trpezlivom "roztiahnuti" auta kazdou rychlostou do obmedzovaca a dostatocne dlhou rovinkou sa rychlost 240 km/hod dosiahnut da...podotykam ze som vtedy nemal na aute ziadne upravy a mal som jedneho spolujazdca...

tak vidite dalsi ktory dokaze jazdit viac ako tu ludia chcu uverit :wink:

mimo to ja obmedzovac nemam a netvrdim ze to bolo 260 ja vravim ze rucicka dosla po 240/cca6000ot 5r.st. a pridavalo to dalej no rucicka spadla na doraz a toceny bol cca do 6700 co by dalo rychlost kolo 260

a este : naposledy som to meral cca tyzden dozadu aj s gps no nebolo to do maxima ale tocil som do 240.nabuduce skusim s bratom a dam aj video teraz som radsej nechal tak bo neni najlepsie ist nad 2kila a jednou rukou nahravat mobilom:)
BMW 318ti ´96 140HP:)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných