... všetko o BMW ...
Mireck napísal:ano takto by sa to malo robyt ale ak pry bežiacom motore povolíš el.hlavu čerpadla a opet ju prytiahneš tak sa ti na 50% stane to že ti otáčky vyletia na maximum a dost dlho to tam drží.Ta kocka na vrchu je dost citliva na stelovanie. Bez kontroly nejakych meranych hodnot je to skoro nenastavitelne. K tomu mas isto spatne nastaveny predstrek. Pri tejto kombinacii to asi nenastavis. U VW Group 1,9TDI to viem poriesit diagnostikou v meranych hodnotach kontrolovat mnozstvo vstrekovanej nafty na volnobeh ( takzvana volnobezna davka ). ak je mala kolisu otacky a ked je velka tak prestave motor reagovat na plyn. Tak isto je to s predstrykom ak to strieka pozde motor je tupy a ked je to priliz pozde nejde ani do otacok. Ta kocka sa steluje posunutim o desatiny mm. ked to drcnes o mm tak si uz uplne mimo. Radil by som zapojit tie kable tak ako maju byt. Ak uz nikto nevie co kde bolo tak najst schemu a zapojit. Nastavit predvstrek a potom sa pohrat s tou kockou. Ak to nenastavis tak cerpadlo dolu a na stolicu nastavit. Bez pripravkou to neskusaj vyberat. Inac vela stastia
skanzen napísal:ved ti vravým že si sprav vylet do PP,skontrolujeme rozladenie+ nastavyme a potom uvydýš či tu GO vôbec treba.Tak to je fakt prúser s tým autom...Tak to mi ostáva už len nejaký servis.Keby som chcel vymeniť rozvody a zrepasovať čerpadlo s akou cenou mám rátať?Aj tak moc ďakujem za ochotu.