... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
lionlion
Autor témy
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Pamäťové sedačky - spätné zrkadla nespolupracujú

Včera, 21:28

Pôvodné na aute boli športové sedačky, dofúk bedrová výhrev.... sklápateľné spätné s funkciou sklopenia spolujazdcového pri zaradení R, takže LIN Bus, potvrdené aj cez Istu. Takisto aj CCC professional, je to 6-valec m57, high budiky atd.
Dorobil som si aj plnú elektriku s pamäťou a zachovaním všetkého ostatného čo bolo.... darcovske boli z e92..... čiže kvôli zapamätaniu si polohy spolujazdca pri posune sedačky pre nastúp dozadu, ma aj tato sedačka plnohodnotnú RJ aj keď pamäť ako takú nemá....stačilo dokáblovať KAN Bus ku každej a bolo... po pripojení vsetko fungovalo, ista obe jednotky hned videla komunikovala, bez závad.... toľko k ozrejmeniu

Nasledné som dokodoval $459 do výbavy, do CAS a FRM.... následne som prekódoval čistím súborom CAS, FRM, IHKA a JBBF, aj FAS, vyskúšal výhrev, keďže predtým išiel cez PWM signál a teraz cez KAN Bus..... všetko funkčne ale spätné nereagujú na sedadla..... tak som prelustroval CAS,,,, FRM (FRM3_E89.C32),,, FAS (CFAS_PLX.C15),,,FZD (FZD.C06)...... ale k sfunkčneniu pamäťovej funkcie zrkadiel nedošlo, nič konkrétne som nikde nenašiel.... ako to vyriešiť?

MarioDupont
Kraj: Bratislavský

Re: Pamäťové sedačky - spätné zrkadla nespolupracujú

Dnes, 07:35

najprv si over cez istu, ci mas motorceky zrkadiel s potenciometrom, ak ti live data pre spiegelpositionukazuju konstantny prud alebo no signal ked hybes joystickom zrkadlami, tak nenakodujes nic, musis vymenit motorceky za tie, ktore mali 459 vybavu. ak take zrkadla mas, tak si asi nenakodoval CAPPL a KOMBI modul

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní