pred 43 minútami
Já nic proti originálním brzdám nemám, když na to majitel má, nechť si je majitel BMW koupí, ale určitě doporučuji autorizovaný servis BMW než garáž. Cena za výměnu je obdobná při dodržení standardů značky, což garáž negarantuje. A taky následně může mít problém se zárukou na díly, kdyby se zkroutily. Takže BMW může neuznat záruku, takže pozor na to, kde se originální díly montují. Co se týká jiných dílů častokrát není jiná alternativa, takže na trhu je jen originál.
Já kupuji běžně originální díly s nějakou malou slevou. Už jsem to psal několikrát.
Pokud kvalitní alternativa, tak je na zvážení každého, jestli chce zaplatit cenu BMW nebo si koupí originál značku dodavatele, která to dodává přímo na linku (to si, ale musí zjistit) a má to jinak zabaleno a označeno, nebo si koupí jiný aftermarket podobné kvality. Např. měl jsem před měsícem v ruce brzdy Brembo na jinou značku a brzdy byly úplně stejné za 1/3 ceny nákupu u značky. Takže jejich tvrzení, že aftermarket je odpad je nepravdivé. A tvrzení, že výrobci, kteří dodávají do automobilky, dodávají do aftermarketu jinou kvalitu, která je odpad je zase lež.
Oni překrucují to co jsem napsal, uráží mě. Mám najeto jen v BMW 670 tis. km, to má málokdo na brzdách různých značek, takže tvrdit, že vše non OEM se zkroutí jsou absolutní blbnost a blábol, který tady šíří. Měl jsem jen kvalitní značky BOSCH, ATE, nikdy jsem s tím neměl sebemenší problém. Viděl jsem zkroucené kotouče v reklamačních skladech u dealerů BMW. Takže to co tady oni tvrdí, že BMW se nezkroutí je lež. Taky mám své zkušenosti s brzdami BMW, které za určitých podmínek nebrzdily a brzdil jsem očima, což bylo extrémně nebezpečné. Psal jsem o tom výše. Ať si montují co chtějí, mě je to jedno, ale nevěřím tomu, že garážníci nemontují aftermarket brzdy, jak tvrdí oni.
Pokud chci originál brzdy jdu do autorizovaného servisu BMW a ne ke garažníkovi. Pokud chci montovat originální díly BMW, jdu do autorizovaného servisu BMW a ne ke garažníkovi. Garažník nic negarantuje nesplňuje standardy značky. Takže kam si půjde majitel BMW opravit auto je na něm a na jeho rozhodnutí. Pokud tady někdo píše že hodinová sazba 166 Eur je velká, tak si musí uvědomit co za tou cenou stojí. Garažník se o nic nemusí starat nemusí nic plnit vzhledem k požadavkům BMW na servis, nemusí dodržovat normočasy, může si účtovat kolik hodin za opravu on chce atd. Nemá smysl se tady o tom rozepisovat, protože malokdo ví, jak složité a nákladné je mít autorizovaný servis BMW.
A ty by jsi si koupil origo kotouče na auto za 1500 Eur, když to auto stojí 1500 Eur? Vidíš a na konci příspěvku jsi si odpověděl sám. Jo a jsou i nadšenci, kterým ty říkáš, že jsou idioti, já bych nikdy takhle nikoho neoznačil, když o něm nic nevím a ani o jeho autě, já bych tyto lidi nazval nadšenci, co si ty brzdy koupí v BMW i na E46 a nechají namontovat v BMW. Jsou i nadšenci, co jsou si schopni poskládat E39 540i z nových originál BMW dílů včetně motoru za cca 60 tis. Eur. Já jsem mu do úst nic nevložil, jen nevěřím tomu, že montuje právě na "20+ rocny crep" originál disky.... jak tady tvrdí on, PetoK a Xener. O idiotech a 20 letém crepu jsem nikde nic nepsal. Pokud ano, tak mi to najdi. Nebo jak tady tvrdí lži o brzdách Zimmermann, že jsou odpad. A tím bych asi tuto diskuzi definitivně ukončil a pište si už co chcete.