Pondelok, 24. Novembra 2025, 22:42
Ahojte prosím o radu ...X5 E70 3,5d 2009 ..nechce naštartovať točí točí a nic ani na sprej nic ..pred pár dňami vyskočila chyba Dpf tak som ho skusil vyčistit sprejom Dpfcleaner tak isto jak aj v minulosti ked mu to pomohlo skúšobná jazda v poriadku ale ked som prišiel naspäť do garáže tak začalo triasť s motorom tak som to napichol pozrel a 6 vstrek mal hodnoty 5plus oststne okolo 0.7 / 1 mínus.. chyby boli dpfko a žhavič č.3 ..auto som zhasol skúsil naštartovať zase pozrel livedata všetko išlo akurát ten vstrek tam robil galibu no ráno uz žena nenastartovala,tak som to pozrel a chyby boli : 4A63 EWS manipulation, 4332 raildruckregelventil ,dpf,zhavic ...tlak na rampe bol 270 no uz baterka včudu ,čerpadlá v nadrzi su ok , tak som dobil baterku snažil sa naštartovať a nič, dneska som skusil vymeniť ten 6vstrek no bez zmeny (vstreky som mal doma lebo tie som uz raz menil 5/6 bol zlý tak ostatné som si nechal) ..auto ma aj metasystem ..tak neviem ci to alebo este skúsiť ten regulacny ventil vymenit len ktorý? Alebo žeby zabetonovalo to dpfko neviem už som zúfalý za každú radu ďakujem .