... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:Zanedbatelny rozdiel? No neviem ty si tusim kupil zrovna X3 s B58 ak si dobre pamatam. Aku mas teda spotrebu? Nie ze by si niekto take auto (ci uz B57 alebo 58) kupoval kvoli spotrebe ale zaujima ma to uz teraz :)za mna chod do B58 a nemusis riesit nic. spotreba zanedbatelny rozdiel, ostatne vo vsetkom je B58 lepsia
catchcash napísal:ja som mal M340i s B58 a to auto sviznejsim tempom v beznej premavke jazdilo za 8-8.5l, a pre mna oproti dizlu to rozhodne za to stoji.. a "da sa" urobit spotreba pod 7 s tym tiez bez problemov.Zanedbatelny rozdiel? No neviem ty si tusim kupil zrovna X3 s B58 ak si dobre pamatam. Aku mas teda spotrebu? Nie ze by si niekto take auto (ci uz B57 alebo 58) kupoval kvoli spotrebe ale zaujima ma to uz teraz :)
Igmaus napísal:tak to je dost velky rozdiel, 3 litre/100, to nebude zanedbatelneJa nejako spotrebu neriešim ale z vlastnej skúsenosti môžem povedať že rozdiel pri mojom jazdení je medzi týmito motormi minimálne 3l/100km a viac či je to zanedbateľný rozdiel neviem, nech každý posúdi sám, v g20 s b57 sa dá urobiť spotreba 5l/100km aj menej keď sa človek posnaží 😄 mám na ňom najazdené skoro 120tis km a motor ide super základ je meniť olej častejšie ako je predpísané, tankovať kvalitnú naftu a mal by vydržať. A v porovnaní s tými n57 by tam mali byt nejaké modifikácie ako lepšia odolnosť dielov, lepší manažment mazania a chladenia atd… Palivove čerpadlo je myslím stále to iste.