... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
eld napísal:Neviem ako by sa dala dať klasika na zad, keďže tlmič prechádza stredom mechu. V F-kach to bolo pekne vedľa seba a tu to napratali do jednej rúryurcite je mozne dat klasicke tlmice a vykodovat to z vybavy, vacsinou tento ukon stoji tolko co jeden-dva adaptivne tlmice, ale ci je to rozumne riesenie pri cenach G30/G31.. to by som asi nepovedal.
TweetyRS napísal:ides menit len predne? kde si videl taku cenu ?Aby bolo jasne, nešpekulujem ale zistujem reálne skúsenosti. Pretože mame 3 možnosti výmeny a to nové, repas, vyhodiť ad a dať obyč trúbky. Zaujíma ma aké sú skúsenosti s napr repasom, keďže zatiaľ čo som počul, tak cca 50t km a sú v čudu, kdezto orig ad vychádza na cca 600€. Či ten rozdiel 50% sumy ma zmysel alebo to fakt vydrží na pár nádrží a čau.
Nad obyč veľmi nepremýšľam, keďže to ad podvozok určite nenahradí a človečina je už jeho genialitou rozmaznaná 🤗
xener napísal:Autodoc, ale neviem nakoľko je to relevantne, samozrejme predný. Zad je tiež tak, ale verzia s elektro( asi zdvih podvozku, to ja nemam) je tam za cca 12xx€/ksides menit len predne? kde si videl taku cenu ?
PetoK napísal:Autorizak <> u nas v mesteKde ti to merali ?
TweetyRS napísal:ta cena sa mi zda pre original BMW trochu nizka, urcite si dobry pozeral? myslim ze by ti tam mal ist tieto: 37106866533,37106866534Autodoc, ale neviem nakoľko je to relevantne, samozrejme predný. Zad je tiež tak, ale verzia s elektro( asi zdvih podvozku, to ja nemam) je tam za cca 12xx€/ks
Bol som na meraní tlmičov, predok 41%, zad 69%. Zatiaľ som sa ani nedopátral k info, ci je tlmič komplet s elektronikou, alebo ostáva stará a mení sa len hydraulika.
xener napísal:Nie, nerozoberal som sa. Mojim chlebom je starosť o zdravie ľudí, nie o auta. I keď jazdím cely život bmw, Avšak je to pomerne nová skúsenosť, tak som sa rozhodol poinformovat aj tu, že ako na tom ste vy, kam ma navediete.ta cena sa mi zda pre original BMW trochu nizka, urcite si dobry pozeral? myslim ze by ti tam mal ist tieto: 37106866533,37106866534
pozrel si sa vobec na vlastne oci na ten tlmic? ako by si tam chcel prekladat elektroniku?
co sa tyka zadku, leveling tam nerobi elektrika ale vzduch a kedze mas kombi, tak to tam mas.
TweetyRS napísal:Nie, nerozoberal som sa. Mojim chlebom je starosť o zdravie ľudí, nie o auta. I keď jazdím cely život bmw, Avšak je to pomerne nová skúsenosť, tak som sa rozhodol poinformovat aj tu, že ako na tom ste vy, kam ma navediete.
App, oridžo tlmič v bmw v cz 22t + dph. Objednané, bud týždeň to prehodím a som zvedavý o koľko sa moj pocit zníženia kvality prace tlmičov zmenil.
xener napísal:Orig bolo myslené verzia edc, nie že bmw.pisal si ze originalny mas za 600E z autodocu, preco si kupil tak draho v cechach ? :)
hlavne si k tomu nezabudni objednat aj sroby ked to chces sam prehadzovat.