Streda, 8. Januára 2025, 20:39
Ahojte, dufam, ze som nezalozil zbytocne nove vlakno, cital som forum ale odpoved som tak uplne nenasiel. Tak ak sa stalo, tak sa ospravedlnujem. Vlastnim BMW 1 F20, rocnik 2016 je to 118d M sport, motor B47. Problem je v tom, ze ked zaradim D za studena a drzim brzdu, tak je pocut taky zvonivy drncavy zvuk najma na vodicovej strane pri pedaloch. Ked zaradim R, tak to nie je az take vyrazne, robi to najma za studena. Ked sa auto ohreje niekedy to ako keby uplne vymizne. Na nete som nasiel zeby to mohlo byt ulozenie motora alebo prevodovky, dokonca som cital, ze polos. Stretol sa s tymto javom niekto priamo v tomto type auta? Skusim natocit video so zvukom. Inak ked mam otvorene dvere alebo niekto by stal vedla auta tak to nie je pocut. Prevodovka radi hladko a pekne, nemam pocit, zeby trhala. Auto mam kratko, takze neviem to uplne zhodnotit ako sa ma spravat alebo nema. Este som si vsimol, ze pri startovani sa motor celkom zatrasie. Myslite si, zeby to mohlo byt to ulozenie? Pisal som aj v inom vlakne, ale tak nebola to F20. Dakujem za odpovede.