... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Aur0n
Auto: Bmw e90 330i
Kraj: Žilinský

Re: Čistenie klimatizácie čo je najučinnejšie-interier

Štvrtok, 7. Novembra 2024, 15:50

Caute, oživím túto tému. Mne ide smrad len keď kúrim teplý vzduch v aute bez klímy. Mal niekto podobný problém?

Ozón som skúšal cca 5x ale vždy to pomohlo len na veľmi krátky čas. Ten sprej do interiéru pomohl tak na 1 deň.

Chystám sa teda ešte vyskúšat nastriekať sprej cez dieru po odobratí ventilátora ktorý je pred spolujazdcom. Našiel som aj video kde odoberú teplotný senzor pred spolujazdom pri ventilátore a nastiekajú to tam.

Neriešil niekto podobný problém, že smrad je len pri teplom vzduchu bez ac?

juro xd
Auto: BMW 530xD,F11
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 7. Novembra 2024, 18:50

BMW F11. R.V 2012. Kurenie smrdí len pri teplom vzduchu. Skúšal som ozon( konkretny vyvijač je OK.lebo na iných autách mal citelný účinok).Okruh vnútorného obehu funkčný.....takže plyn sa točil v uzavretom okruhu cez kurenie. Dalej som skúsil spray( aplikacia cez odvodnovaciu hadičku ,ktorá vedie od vymenika. Zároven aplikácia cez demontovaný filter kurenia. Po pár dnoch je zápach spet. Takže nie si sám.....

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 7. Novembra 2024, 19:02

Tie spreje do kurenia je nebezpecne pouzivat,lebo vam pretecie na radiomodul a bude to draha oprava….Jedina moznost je vymontovat vyparnik a vycistit alebo vymenit….tie pliesne od klimatizacie sa tam dost zbieraju…hlavne ked sa vypina motor v lete z klimou zapnutou….vyparnik oroseny a ked to robis viac krat denne cele leto tak smradu sa nevyhnes…..

Odkedy roky vysusujem klimu po jazde(ventilator vnutorny aspon 5min) ziadny smrad sa uz neobavuje……
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných