... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

reklamne predmety bmwklub.sk

Martin XX
Autor témy
Auto: X3 G01
Kraj: Bratislavský

Stále kúri v zadu

Štvrtok, 8. Augusta 2024, 21:33

Neviete mi poradiť v čom môže byt problém keď ma BMW x3 g01 2.0d je 3 zónová klíma a v predu funguje chladí a v zadu ide stále teplý vzduch? Stáva sa to len sem tam keď potom auto stojí na druhý deň všetko funguje. Na záruku (tesne pred skončením záruky) mi menili cele kúrenie a hneď potom som si to všimol a zaruka už skončila. Už kalibrovali klapky v BMW nanovo a zas mi to spravilo že predok chladí vzadu aj keď je teplota na min naplno kúri.

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Re: Stále kúri v zadu

Piatok, 9. Augusta 2024, 06:33

urcite kuri? nemoze to byt, ze len nechladi?

Martin XX
Autor témy

Piatok, 9. Augusta 2024, 06:38

Určite kúri ide úplne horúci vzduch že sa nedá ísť s tým autom keď niekto sedí vzadu nakoniec som prišiel na to že keď dám v menu vypnúť zadné ovládanie vypnem tým vzadu fúkanie v stredovom tunely a potom fúkalo iba na nohy a to som prepol manuálne v predu nech fúka na okno a tak sa s tým dalo ísť v teple.

PeqpeK

Piatok, 9. Augusta 2024, 07:36

skus vypnut default po starte na zadnu teplotu

Martin XX
Autor témy

Piatok, 9. Augusta 2024, 08:13

Myslíš vypnúť ovládanie klim. vzadu? Lebo to keď vypnem kúri vzadu iba na nohy potom a vypne vzadu Display a fúkar v stredovom tunely.

PeqpeK

Sobota, 10. Augusta 2024, 19:33

v menu kde vies vypnut zadnu klimu mas hned pod tym moznost aby po starte islo na default…skus to vypnut

Martin XX
Autor témy

Nedeľa, 11. Augusta 2024, 07:24

Jaj áno skúsim to vypnúť ďakujem za radu. Aj tak to musím ale nejak vyriešiť a práve som zistil že to kúrenie v BMW nevymenili je tam štítok s dátumom výroby a je pár mesiacov pred výrobou auta. Takže sa chystám do BMW že nech to vymenia lebo mám papier že to je nové importérovi to vyúčtovali a ja mám naďalej pokazené kúrenie!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných