... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
TT-SIMIK napísal:No, v ZF to zvykli urobiť za tri hodiny..Ano ceny isli hore za dva roky. V jihlave 770 za 12,5L oleja. Zistoval som pred 2mesiacmi co za to beru…
Ja pouzivam napr 14-15L
Netreba ale zabudat na jednu najpodstatnejsiu vec… Ak ti niekto povie ze ti to urobi na pockanie za 3-4h tak tam neist. Dojdes tam zo 100st prevodovkou,ta ani len v teple nevychladne na tu teplotu co ma za tu dobu a nie to este robit…na to pozor!! Ak to robia horuce vzdy tam daju nespravne mnozstvo…..Teplota prevodovky ked sa robi musi mat svoju cca teplotu…Kazda teplota navyse rozpina olej a meni jeho objem a tym padom spravne mnozstvo pri kontrole….Ja to robim vzdy zo dna na den….
PeqpeK napísal:Aká je cena?je to ZF 8hp, cize po 100k prva vymena...vieme to spravit za lepsiu cenu komplet, Malacky
TT-SIMIK napísal:Vy to za koľko robíte?Ano ceny isli hore za dva roky. V jihlave 770 za 12,5L oleja. Zistoval som pred 2mesiacmi co za to beru…
Ja pouzivam napr 14-15L
Netreba ale zabudat na jednu najpodstatnejsiu vec… Ak ti niekto povie ze ti to urobi na pockanie za 3-4h tak tam neist. Dojdes tam zo 100st prevodovkou,ta ani len v teple nevychladne na tu teplotu co ma za tu dobu a nie to este robit…na to pozor!! Ak to robia horuce vzdy tam daju nespravne mnozstvo…..Teplota prevodovky ked sa robi musi mat svoju cca teplotu…Kazda teplota navyse rozpina olej a meni jeho objem a tym padom spravne mnozstvo pri kontrole….Ja to robim vzdy zo dna na den….
Maxim2011 napísal:V tom ZF NB to kedysi zvykli urobit za 5+ hodin a poriadne. Potom sa "naucili" to robit za dve...No, v ZF to zvykli urobiť za tri hodiny..