... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:ten novy majitel asi nema vsetkych pokope...ked sa ta pyta v akom stave si auto predaval pred 8 rokmi...ved vie, ze auto preslo asi dalsimi 7-8 majitelmi, stalo niekde v stodole, mali ho kadejaki obcania a to auto len humplovalito bolo hadam aj viac
majitel mi ale pisal, tiez neviem co mu pomoze v akom stave bolo ked som to predaval pred 8 rokmi ci kedy ale pisal ze uz motor vymenil v tom, a ze do konca roka to chce dat do poriadku, tak dufam ze sa mu podari :-)
LOKI napísal:ten novy majitel asi nema vsetkych pokope...ked sa ta pyta v akom stave si auto predaval pred 8 rokmi...ved vie, ze auto preslo asi dalsimi 7-8 majitelmi, stalo niekde v stodole, mali ho kadejaki obcania a to auto len humplovali
LOKI napísal:ten novy majitel asi nema vsetkych pokope...ked sa ta pyta v akom stave si auto predaval pred 8 rokmi...ved vie, ze auto preslo asi dalsimi 7-8 majitelmi, stalo niekde v stodole, mali ho kadejaki obcania a to auto len humplovali
Fuxxo napísal:to je ako keby si siel na rande s babou a ta ti povie, ze bola som panna v 2012...ale tak nech to zachrani a sluzi mu...a nepojde o 2-3 mesiace na bazos za 3-4ktazko povedat ale povedal som mu ze prevodovka bola repasovana, to bola asi najpodstatnejsia informacia