... všetko o BMW ...
starynovy napísal:Boze, to zase musi byt dymiaca kokotina co spooluje 5s. Pozdravujem ho aj ja, dufam, ze este niekedy dostane rozum. Ale je mi jasne, ze kde pride tam braguje o 300+ konoch, na rotacke.
Patres535 napísal:Jiz brzy....Cez týžden sa našiel čas na výmenu uložení stabilizátora (15€), ktoré boli riadne vymágané a už dlho búchali, až tak že som si nebol istý či to robia iba oni. Ale pomohlo, náprava je opäť tichučká. Auto stálo bez pohnutia myslím 10 dní, tak po maličkom servise som sa odhodlal spraviť nejaké to videjko.
Nabil som teda moju čínsku kamerku a vyrazil na night-ride. Miesto som mal vytipované vopred, len som to zobral obkľukou nech sa to trochu zohreje. Po 30tich minútach jazdy som dorazil na miesto, jak naschvál 2 chlpaté autá tam hliadkovali. Tak som sa nenápadne pomotal po okolí kým zmizli. Po profesionálnom uchytení kamerky o volat izolačkou bolo ešte potrebné počkať kým sa cesta úplne vyprázdni 😀 Plný nadšenia s vypnutým DSC, zaradeným M som konečne odštaroval, plný eufórie zatlačený do sedačky som okolo 200km/h postrehol že jaksi nemal kto stlačiť tlačidlo record na kamere 😀😀 No čo už, aspoň sa gumy zahriali. Pokus č.2 - prvý krát som to rozbiehal s ,,launch controlom,, teda noha na brzdu aj plyn súčasne, no zjavne je to kontraproduktívne, iba sa to rozhrabe zbytočne, takže teraz bez toho. Štart. Vystrelí to riadne a chce hrabať stále (na nie úplne perfektnej aj keď rovnej ceste to poskakuje a jebe zadok kade-tade), takže pri 140 som zapal kontrolu trakcie, nech to nerozjebem hneď 😂
Ešte predtým som ale okorenil nastavenia xhp na maximálnu rýchlosť radenia v manuále. Striela to tam úctyhodne rýchlo a zároveň jemno bez žiadneho kopania.
Dal som ešte do tretice jeden pokus, s tým že to nechám v automate a budem sa sústrediť iba na udržanie sa na ceste 😀 Viem že veľa ľudí sa tu nudí (pablo a spol), takže môžete presne odstopovať 0-100, 100-200km/h.
PS: Abyssko ukáž tú najrýchlejšiu papierovo 530d v strednej Orave
PS2: za kvalitu videa sa ospravedlňujem, ale kamera točí formát .mov a cenverter vie zadarmo iba 480p robiť 😀
Abyssko napísal:Jiz brzy....
Boha a gumy si kup dopice