... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
starynovy napísal:Boha ty si vtipnyJa zboznujem toto forum, po vcerajsej rade od kolaca a brata cecha som tie studne na penaze hodil do zalozne za zlomok co ma stal servis a kupil sice nezaujímavé bmv so 4 valcovym dyzlakom, no hned sa mi lepsie dycha. Ziadne vydavky za rohom. Ale klepe ako ako zetor na volnobeh. Aky ten racing olej tam kolega dal?
 Neuvazoval si nad zmenou kariery z ufulaneho zatrpknuteho dedinskeho fusera na stand up komika?
 Neuvazoval si nad zmenou kariery z ufulaneho zatrpknuteho dedinskeho fusera na stand up komika?  
											 ze to bolo citit
 ze to bolo citit 
ViktorDDD napísal:Uz je to tu!Ja osobne by som nekupoval nieco 2x drahsie ako ostatne znacky len zato ze to ma nieco s “nano” . . .

Ja by som urcite nelial nieco mimo normy.  Hahaha borec si dal normalne namahu aby spravil memecko, spal si vobec? Musim ale pochvalit dobre som sa zasmial
 Ja by som urcite nelial nieco mimo normy.  Hahaha borec si dal normalne namahu aby spravil memecko, spal si vobec? Musim ale pochvalit dobre som sa zasmial  Spravil by som aj ja, ale bohuzial ja musim aj pracovat aby som mohol platit 3lizingy co som si zobral na moju oktaviu. Kazdopadne niekto kto kupi X6, predpokladam ze upnly vrak v ktorom menil motor na "kseft", musi byt taky bussiness man a obchodnik ze by som si mal nehcat poradit aj oblasti financii.
 Spravil by som aj ja, ale bohuzial ja musim aj pracovat aby som mohol platit 3lizingy co som si zobral na moju oktaviu. Kazdopadne niekto kto kupi X6, predpokladam ze upnly vrak v ktorom menil motor na "kseft", musi byt taky bussiness man a obchodnik ze by som si mal nehcat poradit aj oblasti financii. 

Dobre, idem prvy
 Dobre, idem prvy