... všetko o BMW ...
michalm2010 napísal:Jeden vstrekovač je vymenený, v pondelok budú všetky nové. Po tom jednom je zmena o 180 stupňov. Auto bolo v BMW na testy (tlaky - ok, vstrekovače - ok, turbá - ok). Preventívne ale dám vymeniť aj ostatné 5ks. Už ich mám doma 😉Pekne auto. Tiež mám E90 s N55 motorom. Ak by niečo tak rozpredavam diely na tento motor. Bol som po druhy, keďže pôvodný sa zahryzol na ložiskách. Mám všetko okrem kľuky a bloku. Vstrekovsče ak sú zle prejavuje sa vada najviac za studena , že motor má nekľudný chod.
tvaroh napísal:Akurát som pozeral tvoj príbeh, ešte aj interiér si mal rovnaký 😁✌🏻Ty mas total rovnaku špecifikáciu jak som mal ja. Aj performance doplnky. Akurat ja som mal v ciernej 😁
michalm2010 napísal:Tu je moja 335i s motorom N55. Zo začiatku bol problém a to dosť veľký po kúpe. Motor kľakol. Zadrelo ojnicne ložiska, ale po výmene druhého motora ktorý mal 90 000km ide všetko ok. Sj na novom druhom motore sa vymenili ojnicne ložiska , rozvody, a hlavne valvetronic vačka s motorcekom ktorú porazilo hneď . Predajca to zatajil
michalm2010 napísal:Nič. len či si spokojný so svojim autom, či všetko poslucha. Ale slováč opindá všetko a všade a každému ... no nemám viac slov.
Príbeh si nemusím zakladať, nie je to pre mna životná priorita. Skôr je mi prednejšie aký auto jazdilo bez chybičky a nemusím sa s tým chváliť . Dokonca boli prípady že niekto menil zárobku a už sa s tým chválil na Facebooku . No čo už
michalm2010 napísal:Tu je moja 335i s motorom N55. Zo začiatku bol problém a to dosť veľký po kúpe. Motor kľakol. Zadrelo ojnicne ložiska, ale po výmene druhého motora ktorý mal 90 000km ide všetko ok. Sj na novom druhom motore sa vymenili ojnicne ložiska , rozvody, a hlavne valvetronic vačka s motorcekom ktorú porazilo hneď . Predajca to zatajil
deejaytommmi napísal:Vie mi niekto poradiť ako sa volá tá hadička, ktorá ide sem? Dík