Chlapi riesim jedno auto kde potrebujem radu co este pozriet.
Auto E90 prislo s tym ze hlasi chybu na zbernici K-CAN komunikacna chyba. Auto sa restartuje, neuspi, hadze zdvihak aj pri vypnutom zapalovani
1./.ISTA nenacita - vypise hlasku nepodporovane vozdilo
2./ Inpa nacitala hodila chybu JBBF: C904 C905 C907
3./ Ked auto postoji na chvilu ide, ako nahle pripojim nabijacku v motorovom priestore hodi chybu
3./ Skusil druhy JBBF modul, bez meny, skontroloval lisovane spoje X13722, X13723, X10545, X10546, X15001, X15002
4./ Zapojil som nabijacku islo auto cca 3 hodiny bez poruchy
5./ Dotiahol som privodny kabel na JBBF a na baterke, auto islo cca 8 hodin - celi cas pripojena nabijacka potom zas chyba
6./ Pekontrolovane linky pod zadnou sedackou - pootlacane ale funkcne neporusene -v skrate nie su napatie ide7./ Napatie na CAN je v poriadku8./ Odpojil som RJ Airbagov - cela linka vyblokovana auto vsak samozrejme bez restartov9./ Kym auto ide a podari sa nacitat ISTU je zapis K-CAN CON 00E2C7 - komunikacna chyba v historii...ako nahle sa chyba prejavi je tazko co kolvek citat cez ISTU
10./ Odpojene PDC bez zmeny
10./ Skusit prehodit poistkovu skrinku ? mam uz jednu na skusku chystam sa dnes tiez este skusim RJ Airbagov, zmeram este linky osciloskopom, co este pozriet ?
Hlasky boli aj linka v skrate na kabelazi alebo konektore, vsetko zatial v aute suche co som prezrel - ostava mi este zhodit cely koberec pod soferom nie len bok kde som kontroloval lisovane spoje - spolujazdcova strana sucha, pri baterke suche kablovacka pekna.
Postrehy rady su vitane